24 / 04 / 2024

turan hançerli kentsel dönüşüm açıklaması

turan hançerli kentsel dönüşüm açıklaması

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da 1 milyona yakın konut yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Hançerli, “Kentsel dönüşümde sıfır faizli finansmana dayalı bir dönüşüm modelini hayata geçirelim” önerisinde bulundu.

Avcılar'da 8 ayda 5 mahalle dönüştürüldü!

Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli, "5 mahallemizde 50 bin insanın dönüşüm sorununu çözdük. 8 ay sürdü" dedi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

İstanbul'da 1 milyona yakın konut yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Hançerli, “Kentsel dönüşümde sıfır faizli finansmana dayalı bir dönüşüm modelini hayata geçirelim” önerisinde bulundu.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletname geçerli mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, binanın kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletnamenin geçerli olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

turan hançerli kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

turan hançerli kentsel dönüşüm açıklaması

Avcılar'daki kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor. Damga Gazetesi'nden Anıl Boduç'un haberine göre; Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakında konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli; "Avcılar hep depremle alınırdı ama artık kentsel dönüşümle, yenilenmeyle anılıyor" dedi.

Hançerli katıldığı televizyon programında birçok konu hakkında konuştu. Konuşmasında Avcılar'daki kentsel dönüşüm projesine de değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

'Avcılar depremle anılıyordu'

Avcılar Modeli sayesinde kentsel dönüşümün hız kazandığını anlatan Hançerli, “Avcılar hep
depremle alınırdı ama artık kentsel dönüşümle, yenilenmeyle anılıyor. Tabii Avcılar modeli,
kentsel dönüşüm konuştuğumuzda; kentsel dönüşüm nedir?Halkın mahallesinden uzaklaştırıldığı bir yöntem olarak düşünülüyor. Ama Avcılar'da vatandaş semtinde kalıyor.
Komşuluk ilişkilerini koruyor. Kentsel dönüşüm deyince zabıta ile polisle vatandaşın karşı karşıya gelmesi söz konusu olurdu, bizim modelimizde uzlaşma var. Vatandaşla,...