19 / 04 / 2024

Turan Koçyiğit kimdir

Turan Koçyiğit kimdir

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Çelik ev kullanımı artmalı!

1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’de çelik yapı kullanımının yaygınlaşması ve sistemin teşvik edilmesi gerektiği belirtildi.

Vefa, ön üretimli yapılarda tüm şirketlerini tek çatı altında topladı!

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit: "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda yerini alacak!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek.

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne girdi!

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne giriş yaptı. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Ekobord'un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını, hem hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti.

Turan Koçyiğit: Vefa Prefabrik Ortadoğu ve Afrika'da güçleniyor!

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

İdil Yiğitbaşı kimdir, nereden mezundur?

İdil Yiğitbaşı kimdir İdil Yiğitbaşı’nın mesleği nedir? İdil Yiğitbaşı eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Koçyiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Turan Koçyiğit kimdir Haberi

Turan Koçyiğit kimdir

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri’nde konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit  Afganistan ile 2000 yılında başlayan ticari ilişkilerine,2017’de geliştirdikleri fabrika yatırım projesiyle, teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Açıklamalarına devam eden Koçyiğit,“Yüzde yüz Türk makineleri ve Türk işçiliğini kullanarak Afganistan’a sadece ürün değil teknoloji ve know-how transferi yapmaya başladık.Yeni dönemde Afganistan ile hem ürün hem de know-how ihracatı noktasında birlikte çok başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Turan Koçyiğit, Afganistan ile ticari ilişkilerini açıklayan bir konuşma yaptı: Koçyiğit konuşmasında şunları söyledi: “2017 yılında Afganistan Şehircilik Bakanı Ve TOKİ Başkanı’nın üretim tesislerimizi ziyaret etmesiyle ticari ilişkilerimizde aktif rol oynayan ürün ihracatına,teknoloji ve know- how ihracatı açılımı getirdik.Afganistan için hazırladığımız bu yatırım...