26 / 04 / 2024

Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda yerini alacak!

Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda yerini alacak!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek.



Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa, son yılların en büyük iş buluşması olarak nitelenen MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Bugün itibariyle faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek. Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, MÜSİAD Fuarı'nı özellikle son yıllardaki pazar hedefleri içinde yer alan bölgelerden gelen ziyaretçiler nedeniyle önemli bir fırsat olarak gördüklerini söyledi. 


Yurtdışı portföylerine ekledikleri yeni ülkelerin büyük bir bölümünün Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Afrika ve Orta Asya'da yer aldığını hatırlatan Turan Koçyiğit, MÜSİAD Fuarı'nın bu bölgelerdeki potansiyellerine önemli katkı sunacağını düşündüklerini kaydetti. 


Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, "Bugün itibariyle sadece sunduğumuz çözümleri değil, üretim altyapımızı ve kullandığımız bize özgü teknolojilerimizi de ihraç etmeyi konuşuyoruz. Rusya'da, Suudi Arabistan'da, Afrika ülkelerinde önemli görüşmelerimiz var. Bu başarının ortaya çıkmasındaki en önemli faktör inovasyon olduğunu çok iyi biliyoruz. İnovasyonu Vefa'nın kruum kültürünün bir parçası haline getirdik. İnovatif ürünlerimiz ile TİM Akademi tarafından hazırlanan AR-GE 250 Araştırması'nda da listeye girdik" diye konuştu. 


Star Gazetesi


Geri Dön