25 / 04 / 2024

Turgay Durak kimdir

Turgay Durak kimdir

Kurulduğu günden bu yana ülkemizin kalkınmasına destek olmak, en iyi örnekleri yaratabilmek ve toplumsal ihtiyaçlara çözüm üretebilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Vehbi Koç Vakfı’nın yoğun bir ilk yarı geçirdiğini belirtti...

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Koç Holding yeni yatırım projelerine devam edecek!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Turgay Durak’a, uzun yıllardır sağladığı katkılar için teşekkür ederken, yeni CEO Levent Çakıroğlu’na ise ‘yeni yatırım projelerine devam’ mesajı verdi.

Koç Holding Kalamış Marina ihalesinden vazgeçti!

Koç Holding’de CEO seçilen Levent Çakıroğlu, yurt dışında büyüyeceklerini, Turgay Durak döneminde yapılan 25 milyar liralık yatırımın karşılığını almaya çalışacaklarını, daha çok istihdam yaratacaklarını söyledi.

Koç Holding'ten Kalamış Marina ihalesi için son açıklama!

Turgay Durak, 58 yaşında oturduğu Koç Holding CEO’luk koltuğunu geçen 5 yılın ardından 63 yaşında dün bıraktı. Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu oldu..

Koç, Kalamış Marina ihalesinde yer almayacak!

Turgay Durak Koç Holding CEO’luğunu dün düzenlenen genel kurulla Levent Çakıroğlu’na devretti. Turgay Durak, ekonomi basınına verilen yemekte Kalamış Marina ihalesinde yer almayacaklarını da açıkladı.

Koç Holding 2014 yılında 7,6 milyar TL’lik yatırım yaptı!

Koç Holding, 2014’te yaptığı yatırımlarla net kârını 2,7 milyar TL’ye çıkardı. Koç Holding CEO’su Turgay Durak yurtdışında büyümeye yönelik projelere, yeni ürün, Ar-Ge ve teknolojik yatırımlara devam edeceklerini söyledi..

Levent Çakıroğlu Koç Holding'in yeni CEO'su oldu!

Koç Holding CEO olarak görev yapmakta olan Turgay Durak'ın 31 Mart'tan itibaren emekliye ayrılacak olması nedeniyle, söz konusu göreve Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'nun atanacağını duyurdu.

Koç Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu olacak!

Koç Holding’de direksiyon Turgay Durak’tan Levent Çakıroğlu’na geçiyor. 2008’den bu yana Arçelik Genel Müdürü olarak görev yapan Çakıroğlu, 31 Mart’ta holdingin yeni CEO’su olacak.

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Turgay Alan kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan..

Turgay Gökdemir kimdir?

Yapılan kadro değişikliği ile İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na Turgay Gökdemir getirildi. Peki, Turgay Gökdemir kimdir? Turgay Gökdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Turgay Durak kimdir Haberi

Turgay Durak kimdir


Koç Holding, 2013 yılının ilk yarısında konsolide bazda 1.230 milyon TL vergi öncesi kar ve 1.038 milyon TL ana ortaklık paylarına ait net kar elde etti. Koç Holding CEO’su Turgay Durak, “Koç Topluluğu kurulduğu günden bu yana yatırımlarını uzun vadeli bakış açısı ile gerçekleştirirken, sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda ülkemiz için değer yaratmayı hedeflemektedir. Koç Topluluğu olarak kısa vadede risk yönetimi ve tasarruf tedbirlerini uygulamayı sürdürürken, ülkemize en yüksek katkıyı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 


Yatırımlara Hız Kazandırıyor, Ar-Ge’ye Önem Veriyoruz


Koç Holding’in 2013 ilk yarı sonuçlarını değerlendiren Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding’in bu yıl Fortune Dergisi tarafından yayınlanan Global 500 listesindeki tek Türk şirketi olarak 5 sıra daha yükseldiğini ve 217’nci olduğunu ifade ederken, Koç Topluluğu...