19 / 04 / 2024

Turgut Toplusoy biyografi

Turgut Toplusoy biyografi

Tekstil sektöründe Roman markasıyla kadın giyim sektörünün zirvesine çıkan Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy kimdir? Turgut Toplusoy ne zamandan beri inşaat sektörüne ilgi duyuyor?

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Esenler Turgut Reis Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 1086 ada, 4 parsele ( Eski: 1, 2 parseller ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Turgut Toplusoy biyografi Haberi

Turgut Toplusoy biyografi

Turgut Toplusoy kimdir?

Turgut Toplusoy, 1980 yılında, tekstil sektöründe yarattığı Roman markasıyla kadın giyim sektörünün zirvesine çıkan Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı. Kadın giyimin yanında, inşaat ve gayrimenkul sektörüne yönelen Toplusoy, bu alanda da başarılı projelere imza attı. 


1992 yılından itibaren Çekmeköy’ün geleceği ile ilgili planlamalarına başladığını belirten Toplusoy, dedelerinden kalan 400 yıllık tapulu arsalar üzerine yarattığı yaşam alanlarıyla Çekmeköy’ün çehresini değiştirdi. 


İstanbul Şile yolu üzerindeki Anadolu yakasının şirin köyünde dedesinden kalma arazilere, kendi satın aldıklarını da ekleyerek 5 bin dönüm araziye sahip oldu. Arazileri ise son 10 yılda inanılmaz değer kazanmış durumda. 


Çekmeköy’de; Dumankaya, Carpe Diem, Lalezar, Evrensel gibi önemli villa projelerinin arazilerini şirketlere Toplusoy satmış. İş adamının dedesinin köyünde kurduğu muhteşem bir evi var.


Şile yolu üzerindeki Çekmeköy’ü markalaştırmak için çalışıyor. Amacı...