19 / 04 / 2024

Turgut Torunoğulları kimdir

Turgut Torunoğulları kimdir

Edelstaal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları,tahsisli otellerde odaların yüzde 20’lik kısmını satma hakkı'na ilişkin düzenlemeyle ilgili konuştu. Torunoğulları, “Oteller çok ucuz veriliyor; turizmde ucuz ülke olacağımıza, marka ülke olalım” diye konuştu.

Turgut Torunoğulları: En çok yatırım gayrimenkule yapılıyor!

Avrupa'da iş yapan 130 bin Türk girişimci, toplam 68 milyar dolarlık ciroya imza atıyor. DEİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, "Gücümüz her geçen yıl artıyor. En çok yatırım gayrimenkule yapılıyor" dedi...

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Torunoğulları, Osman Çelik ve Umut Şenol ortaklığında kuruldu.

Edelstaal Turizm Yatırımları Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Edelstaal Turizm Yatırımları Ve İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon 369 bin 697 TL sermaye bedeli ile Erdal Torunoğulları tarafından kuruldu.

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tahsisli otellerde oda satma hakkı genişletilmeli!

Edelstaal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları,tahsisli otellerde odaların yüzde 20’lik kısmını satma hakkı'na ilişkin düzenlemeyle ilgili konuştu. Torunoğulları, “Oteller çok ucuz veriliyor; turizmde ucuz ülke olacağımıza, marka ülke olalım” diye konuştu.

Tuer İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tuer İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Tuna Torunoğulları ve İlke İlter ortaklığında kuruldu. 

Fethiye'ye 50 milyon TL'lik Tema Park projesi!

Hollanda-Türkiye krizinin yumuşamasında rol oynayan Avrupa’daki etkin Türk iş adamlarından Turgut Torunoğulları, Türkiye'deki yatırımlarını ve projelerini anlattı.

Sinan Akçıl Marmaris’te beach club işletecek!

Ebru Şallı ile ilişkilerini noktalayan besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl, Marmaris’teki bir otelin sahibi iş adamı Turgut Torunluoğulları’yla birlikte ‘beach club’ işletmeye karar verdi.

Kamuran Turgut kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut yeniden başkan oldu. Peki, Kamuran Turgut kimdir?

Muğla'da yabancı turist sayısı düştü!

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Yavuz Torunoğulları, Muğla'nın bu yılki turizm sezonunu yabancı ziyaretçide yüzde 6 düşüş, yerli turistte ise yüzde 17'lik artışla kapattığını bildirdi.

Turgut Torunoğulları kimdir Haberi

Turgut Torunoğulları kimdir

Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesi ve Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte yapılan değişiklik kapsamında yatak kapasitesinin yüzde 20'sini aşmaması kaidesiyle, odaları üçüncü kişilere satma ve devretme hakkı tanındı. Edelstaal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, konu ile ilgili konuştu.

Tahsisli otellerde odaların yüzde 20’lik kısmını satma hakkı'na ilişkin düzenlemede, kapsamın genişletilmesi gerektiğini belirten Torunoğlulları, sektöre yönelik yaptığı çağrısında “Oteller çok ucuz veriliyor; turizmde ucuz ülke olacağımıza, marka ülke olalım” ifadesinde bulundu.

Türkiye'de birçok turizm yatırımı bulunan Turgut Torunoğulları, düzenlemeye ilişkin değerlendirmede bulundu. Torunoğulları, “Orman arazilerini bu işin dışında tutulması orman arazisine otel yatırımı yapanlar için maalesef kötü bir haber oldu” diye konuştu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Torunoğulları, “Mevzuata göre belki sıkıntı var. Bu konuda ilgili bakanlıkların birlikte bir çalışma yaparak bu kapsamı yeniden...