27 / 04 / 2024

turizm geleceği

turizm geleceği

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

17 TL sınırına dayanan gümüş tozu duman kattı! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. 17 TL sınırına kadar dayanan gümüş fiyatları tozu dumana kattı.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dün euro dolar paritesi 1,0920 seviyesine yükselmesi ile euro kuru 21,050 seviyesine yükseldi. Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye ise resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı! 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi!

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında başı çeken gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı. 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi.

Doların 5 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Doları olanlar hazır olun! Dolar bu kadar olacak

Dolar/TL güne yatay seyirle başladıktan sonra 19 liraya ulaşarak rekor kırdı. Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 5 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Doları olanlar hazır olun! Dolar bu kadar olacak.

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak..

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

Selçuk Geçer doların iki hafta sonra geleceği rakamı açıkladı! Bu rakamı görenler dondu kaldı! Kimse bunu beklemiyordu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların iki hafta sonra geleceği rakamı açıkladı! Bu rakamı görenler dondu kaldı! Kimse bunu beklemiyordu...

Doların geleceği en yüksek seviye belli oldu! Yastık altında doları olanlar hemen baksın

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Doların geleceği en yüksek seviye belli oldu! Yastık altında doları olanlar hemen baksın.

Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması geldi. Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Bakan Dönmez resmen açıkladı! Karadeniz gazının evlere geleceği tarih belli oldu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'nin açılış tarihini açıkladı. İşte Karadeniz gazının evlere geleceği tarih...

Doların 2 hafta sonra geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki 2 haftada yükseleceği rakamı açıkladı. Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek. Borçlu olanların kapatma adımı atmalarını öneren Geçer, dolar yatırımının bu dönemde uygun olabileceğini vurguladı. Doların geleceği hakkında meraklı olanlar için kritik b

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin!

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin! Dolar ne kadar olacak?

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

turizm geleceği Haberi

turizm geleceği

Resort Dergisi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi,

Kundu Turizm Bölgesi'ndeki ASKA Lara Otel de başladı. 28 Kasım Pazar günü sona erecek kongrede turizmin geleceği ve otelcilik sistemi ele alınacak. Kongrenin açılışında konuşan AKTOB Başkanı ve Resort Dergisi imtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman. Dünya Turizm Örgütü büyüme rakamlarına bakıldığında. 

Türkiye'nin rakamlarının her zaman daha üstünde olduğunu söyledi. Turizmde hem yatırım hem işletmelerde yüzde 90'ın yerli sermaye olduğunun altını çizen Hacısüleyman. Türkiye'de 12 kişiden birinin turizm sektöründe çalıştığını, sektörün işsiz kalma korkusunu aza indireceğini savundu. 



Dünyanın değiştiğini belirten Hacısüleyman, 2015 yılının çok kolay bir yıl olmayacağını öngördüklerini ifade etti. Ortadoğu'nun sürekli kan içinde ve sınırlarımızda da meydana gelen olaylar nedeniyle tüm dünyanın gözünün Türkiye üzerinde olduğunu anlatan Hacısüleyman. "Turizm kelimesi savaş kelimesiyle anılamaz,...