29 / 03 / 2024

Turizmde geleceği parlak 10 şehir

Turizmde geleceği parlak 10 şehir

Türk turizmini 81 ile, sezonu 12 aya yaymak isteyen turizm sektörüne, yatırım yapılacak 10 yeni kent tavsiyesi geldi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, turizm yatırımcılarına 10 şehire yatırım yapmasını tavsiye etti.

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların geleceği rakam şimdiden belli oldu. Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin. Dolar seçimden sonra ne kadar olacak?

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Seçimden sonra doların geleceği en dip ve en yüksek rakam belli oldu! 2 senaryodan sonra dolar tam bu kadar olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar seçimden sonra düşer mi, yükselir mi? Seçimden sonra doların geleceği en dip ve en yüksek rakam belli oldu! 2 senaryodan sonra dolar tam bu kadar olacak.

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş için noktayı koydu! Gümüşü olan yaşadı! İşte gümüşün geleceği rekor rakam!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüşü olan yaşadı. İşte gümüşün geleceği yeni rakam...

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Doların haziranda geleceği seviye resmen belli oldu! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların haziranda geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor...

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? soruları yatırımcıların en çok merak etttiği sorular arasında yer alıyor. Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Turizmde geleceği parlak 10 şehir Haberi

Turizmde geleceği parlak 10 şehir


Türk turizmini 81 ile, sezonu 12 aya yaymak isteyen turizm sektörüne, yatırım yapılacak 10 yeni kent tavsiyesi geldi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizm yatırımcılarına, Kastamonu, Kars, Trabzon, Mersin, Kütahya, Afyon, Hatay, Adana ve Erzurum'a yatırım yapmasını tavsiye etti. Ulusoy, "Türkiye, dünya turizminde ilk 5'in içindedir. Türkiye'nin geleceği turizmdir. Yatırımcılar otel yapmaya devam etsin" dedi. TÜRSAB heyetinin 2-3 Ağustos tarihlerinde Kastamonu kentine düzenlediği ziyarette konuşan Ulusoy, "Bu kentimiz, henüz keşfedilmeyen turizm, tarih, kültür, doğa, sağlık, gastronomi hazinesi. Kentteki 1268 konak yatırımcı bekliyor" dedi. Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın da bu konakları yatırımcılara tahsis etmek için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirterek. "İlimizde tarih, kültür doğa, mağaralar, kanyonlar, şelaleler var. Bir turizm atağı başlattık. Berlin, Londra, Dubai, Japonya gibi...