19 / 04 / 2024

Türk Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı

Türk Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı

Türk Çimento Müstahsilleri Birliği toplantısında konuşan Mustafa Güçlü, Marmaray projesinin betonunun Oyak Çimento'dan olduğunu söyledi...

Mustafa Güçlü: Türkiye büyürse çimento sektörü de büyür!

Türk Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Mustafa Güçlü, Türkiye'nin büyümesiyle birlikte çimento sektörünün de büyüyeceğini söyledi...

Türk çimento sektörü üretimi 81,5 milyon tona ulaştı! 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Türk çimento sektörünün 2023 yılında üretiminin yüzde 10,5 artışla 81,5 milyon tona ulaştı. Peki 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Türkçimento: Dünyanın en ucuz çimentosu Türkiye'de!

Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Türk Çimento Sektörü Karbon Yol Haritası yıl sonunda açıklanacak!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanlarında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı olma özelliğine sahip olan “DIGITALCEM”i gerçekleştiriyor.

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Türk çimento sektörü 2021 yılından umutlu!

Türk Çimento Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, 2020'nin hem Türkiye hem de dünya ekonomisi için zorlu geçtiğini dile getirerek "Tek hedefimiz çimento sektörü olarak en az hasarla bu dönemi atlatmak olmalı." dedi.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nden sivil inisiyatif çağrısı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), İzmir depreminden sonra binaların güçlendirilmesinde, yenilenmesinde, kontrol ve denetiminde rol sahibi olan tüm sivil toplum kuruluşları, sektör oyuncuları ve meslek odalarını bu alandaki çalışmaları desteklemek üzere bir araya gelmeye çağırdı. 

Koronavirüs Türk çimento sektörünü nasıl etkiledi?

Deloitte Türkiye işbirliğinde “Yeni Koronavirüsün Türk Çimento Sektörüne Etkileri Raporu” hazırlandı. Rapor göre, sektörle ilgili yol haritası hazırlanacak. Sektör temsilcileri, ''2020 yılı bizim için asla kayıp bir yıl olmayacak'' diyor. 

Türk çimento sektörü en çok ihracatı ABD'ye yaptı!

Türk çimento sektörünün bu yılın ocak-eylül döneminde gerçekleştirdiği 923 milyon dolarlık çimento ihracatının yüzde 18'i ABD'ye yapıldı.

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

Türk Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı Haberi

Türk Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı
Türk Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Mustafa Güçlü, çimento sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Güçlü, Marmaray projesinde kullanılan betonun Oyak Çimento'dan olduğunu...