25 / 04 / 2024

Türk mobilya markaları

Türk mobilya markaları

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

En ucuz Türk kahvesi makinesi kaç TL?  26 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Türk kahvesi makinelerinin fiyatı ne kadar? Hangi markalar çok satıyor?  En çok satan Türk kahvesi makinesi hangisi?

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Türk markalarından yurt dışı atağı!

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

 Türk markalar 2020'de yurt dışında bin mağaza açacak!

Türk markaların yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunuyor. Bu mağazalara yenilerini eklemek isteyen yatırımcılar 2020 yılı sonuna kadar yurt dışında bin mağaza açmayı planlıyor...

Türk markaları yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaştı!

Yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaşan Türk markalarına bu yıl MAPIC 2019 Fuarı'nda en büyük talep Avrupa ve Rusya’dan geldi...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

Türk markalar yurt dışına 553 şube açacak!

Büyüme rotasını yurtdışına çeviren Türk şirketleri, masterfranchise vererek hızla şubeleşiyor. Halihazırda yurtdışında şubesi olanların yanında henüz yurtdışı şubesi bulunmayan markalar da bu yıl farklı ülkelerde toplamda 553 şube açmaya hazırlanıyor.

Türk mobilya markaları Haberi

Türk mobilya markaları

Türk mobilya markaları, 18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na katılıyor.

Türkiye'den 27 farklı mobilya markasının katılacağı fuarda sektörün geçen yılki ihracat rakamı 2,7 milyar dolarlık idi. Bu yılki hedef ise 3 milyar dolar.

Fuar ve ihracat rakamları ile ilgili açıklamalarda bulundn İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç; bu rakamlara ulaşmada Çin pazarının önemli bir rol üstlendiğini söyledi. 

Güleç, “2023 yılında hem Çin hem de ABD’ye 1’er milyar dolar ihracat hedefimiz açısından bu fuarda firmalarımızın daha fazla yer alması büyük önem arz ediyor. Fuar sayesinde gerek gelişmiş mobilya ülkelerinin trendlerini gerekse de Polonya, Vietnam gibi yükselen rakiplerimizin üretim teknolojilerini takip edebiliyoruz” diye konuştu.

Türkiye mobilya sektörünün hak ettiği yere...