24 / 04 / 2024

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.



Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için start verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Samet Mobilya Aksesuarları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, şirketin, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten babası Saldıray Kızıltan tarafından 50 sene önce kurulduğunu ve dolap menteşesi, çekmece rayı ve sistemleri ile kalkar kapak sistemleri gibi mobilya aksesuarı ürettiklerini dile getirdi.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Verilen bilgilere göre, sektörde yer almalarıyla ithal ürünlerin piyasada ağırlıklı olarak bulunmasını önlediklerine değinen Samet Mobilya Aksesuarları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan, dünyanın en büyük mobilya şirketleriyle çalıştıklarını ve mobilya aksesuar üretiminde de dünyada ilk 10'da yer aldıklarını kaydetti.

Yaptığı açıklamada firma olarak hemen her kıtadan 80 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Samet Mobilya Aksesuarları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan, özellikle yapı sektörünün geliştiği pazarlarda yer aldıklarını belirtti.


Geri Dön