26 / 04 / 2024

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.



Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için düğmeye bastı. Para'da yer alan habere göre, sektöre Nirvana Hotels ve Crystal Hotels markalarını kazandıran Kilit Grup, 29 Mayıs'ta turizmin gözdesi Antalya'da gerçekleştirilen toplantıyla Nirvana Cosmopolitan'ı tanıttı. Antalya'da gerçekleştirilen toplantıya Kilit Grup Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit, Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Kilit, Nirvana Hotels CEO'su Umman Çetinbaş katıldı. Toplantıda Kilit Grup'un otel yatırımlarına hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

Korhan Alşan toplantıda yaptığı açıklamada, "Nirvana Cosmopolitan çok özel bir tesis olarak yolcuğuluna Antalya Lara'da başladı. Pek çok yeni hizmet ve konsepti bu zorlu dönemde hayata geçiriyor, tesislerimizi geleceğin turizm anlayışına hazır hale getirme yolunda ilerliyoruz." dedi.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Tolga Kilit ise yaptığı açıklamada, "Turizme katkı sağlayan lider firmalar arasındayız. Züccaciye ve otel ekipmanları sektöründeki tecrübemizle sektör adına önemli işlere imza attık ve turizmin gelişmesinde inovatif fikirlerin öncüsü olduk." dedi.

Pelin Kilit toplantıda turizm sektöründeki yeni nesil akımları anlatırken, Umman Çetinbaş ise yine aynı toplantıda 2020 yılındaki faaliyetlerini 2021 yılında da geliştirmek istediklerini söyledi.
 

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!


Geri Dön