27 / 04 / 2024

Türk Ytong yönetim kurulu

Türk Ytong yönetim kurulu

Türkiye’nin en köklü şirketlerinden olan ve inşaat sektöründe kaliteli ve yenilikçi ürünlere öncülük eden Türk Ytong'un 52. kuruluş yıldönümü tesislerinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

TÜRK-İŞ: yoksulluk sınırı 33 bin 752 TL!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), bu yılın Mayıs ayına ait açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı.

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

Dolar uçtu, TL'de olanlar oldu! Türk Lirası yılbaşından bu yana yüzde 26 değer kaybetti!

Doların şahlanışı ile TL'de büyük bir değer kaybı yaşanıyor. Yılbaşından bu yan Türk lirası bakın ne kadar değer kaybetti? Türk Lirası bu senenin başından beri bakın...

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Çimento sektöründe fiyatlar arttı mı?

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Bozkurt, ABD Miami'de gerçekleştirilen Intercem 2021 konferansında açıklamalarda bulundu. Bozkurt, "Enerji piyasalarındaki önü alınamayan yükseliş trendi, maliyetlerimize yansıdı" diye konuştu.

Urba İnşaat Taahhüt Temizlik Tesis Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urba İnşaat Taahhüt Temizlik Tesis Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gurbet Aytemiç tarafından kuruldu.

Türk Ytong yönetim kurulu Haberi

Türk Ytong yönetim kurulu

Yapı malzeme sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong 52. yaşını Trakya, Çatalca, Antalya, Bilecik ve Pendik tesislerinde düzenlenen etkinliklerle kutladı.


Ytong ortakları, yöneticileri ve çalışanlarının bir araya geldiği törende uzun yıllar Ytong'a hizmet veren çalışanlara kıdem ödülleri verildi.


Her Yeni Yılı Yeniliklerle Karşılıyoruz

Törende konuşan Genel Müdür Gökhan Erel, Ytong'un sahip olduğu köklü kurum kültürü ve yenilikçilik anlayışına dikkat çekerek, tüm çalışanlarıyla birlikte her yılı bir öncekinden çok daha başarılı geçirdiklerini dile getirdi. Erel, “Bu yıl da Türk Ytong’un gerek kendi içinde gerekse de sektöründe ilklere imza attığı bir yıl oldu. Öncelikle Türk Ytong’un büyüyen ve hızla yenilenen yapısına, genişleyen müşteri, ürün ve hizmet yelpazesine cevap verecek, yüksek performanslı yeni bir teknolojiyle kavuşması için, altyapımızı yenileme çalışmalarını başlattık. Yenilikçi anlayışımızı üretim süreçlerimize de...