26 / 04 / 2024

TürkAkım projesi son durum

TürkAkım projesi son durum

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyledi.

TürkAkım projesinde yarı yol geçildi!

TürkAkım'ın yılda 15,75 milyar metreküp Rus gazını Türkiye'ye taşıyacak olan 930 kilometrelik birinci hattının deniz kısmındaki 530 kilometresi inşa edildi.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Bakan Özhaseki'den son dakika 'Yerinde Dönüşüm Projesi' paylaşımı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm Projesi' ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte Bakan Mehmet Özhaseki'nin o paylaşımı ile ilgili detaylar...

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

Konutlarda Isı Yalıtım Projesi devreye alındı! 50 bin liraya kadar 0,99 faiz oranlı kredi müjdesi!

Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanının sağlandığı  'Konutlarda Isı Yalıtım Projesi' devreye alındı. Söz konusu krediler Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düştü! Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş, altın fiyatlarının yükselişi ile değer kazanırken bugün sert düştü. 12 lira seviyelerine kadar yükselen gümüş bugün 11 lira seviyelerinde işlem görüyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç TL? İşte gümüşte son dakika 31 Mayıs 2022...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

TürkAkım projesi son durum Haberi

TürkAkım projesi son durum

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller yaptığı açıklamada TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyleyerek, "TürkAkım başarıyla hayata geçiriliyor. Birinci hattın tamamlanmasıyla önemli bir eşik aşılmış bulunuyor." diye konuştu.

Rus enerji şirketi Gazprom tarafından yapılan açıklamada, TürkAkım projesini oluşturacak iki boru hattından birincisinin Türkiye'nin Karadeniz kıyısına ulaştığı bildirildi.

Trakya kıyısında Kıyıköy yakınındaki alım terminalinin yapımına devam edildiğinin belirtildiği açıklamada, karadaki çalışmaların sonuçlandırılmasıyla beraber ilk hattın tümüyle tamamlanmış olacağı açıklandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gazprom Başkanı Miller, "TürkAkım başarıyla hayata geçiriliyor. Birinci hattın tamamlanmasıyla önemli bir eşik aşılmış bulunuyor. Boru döşeme çalışmalarımızın başladığı 7 Mayıs 2017 tarihinden bu yana bin 161 kilometre boru döşendi. Bu da doğalgaz boru hattımızın toplam uzunluğunun yüzde 62'sine karşılık geliyor. TürkAkım, Türkiye ve...