19 / 04 / 2024

türkan al kimdir

türkan al kimdir

Şaka gibi! Kaçak oranında yabancılar Türkleri geçti. Hesap uzmanlarının gayrimenkul piyasasında yaptığı denetimler, emlakta her 100 YTL'lik satışın tapuda 51 YTL olarak beyan edildiğini ortaya koydu. Kaçak oranında yabancılar, Türkleri 5'e katladı.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarla gelecek sene 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışmasının başlatılması ve 603 bin hektarda tescil işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Tüm çalışanlara son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayan tam 25 bin TL zarar edecek!

Tüm çalışanlara bir son dakika uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bunu yapmayan tam tamına 25 bin TL zarar edecek... Acil bakın...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Kayıt ücreti 6.091 TL oldu! Peki IMEI kayıt ücretiyle alınabilecek telefonlar hangileri!

Teknolojik ürünlere gelen zam ve vergiler nedeniyle IMEI kayıt ücretiyle alınan telefonlar da yaygınlaşıyor. Bu nedenle kayıt ücretine de zam geldi. Kayıt ücreti 6.091 TL’ye çıktı. Peki IMEI kayıt ücretiyle alınabilecek telefonlar hangileri…

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Telefonunuza mesaj gelecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) bütün çalışanları ilgilendiren kritik bir hamle geldi. Özel sektörde çalışanları ilgilendiren bu karara göre; sigortalının prime esas kazancı bir önceki aya göre yüzde 20 azalırsa çalışana mesaj ile bilgi verilecek.

İBB'den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

Tüm çalışanlara 27 bin lira promosyon İBB tarafından açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye ve şube çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödeyecek. Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Resmi Gazete'de yayımlandı, tüm çalışanları ilgilendiriyor! Asgari ücretten sonra bir zam daha

Resmi Gazete'de tüm çalışanları ilgilendiren bir karar yayınlandı. Asgari ücretten sonra çalışanları sevindiren bu gelişmeye göre günlük yemek çeki bedeli 51 liraya, ulaşım bedeli ise günlük 25,50 liraya yükseltildi.

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

türkan al kimdir Haberi

türkan al kimdir

Edinilen bilgiye göre, Hesap Uzmanları Kurulu, son yılların lokomotif sektörü gayrimenkul piyasasında kapsamlı bir vergi incelemesinde bulundu.

Ankara, İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen inceleme öncesi, 3 büyük ildeki tapu kayıtlarından başta konut olmak üzere emlak alım satım bilgileri çıkarıldı.

Satış adedi fazla olan müteahhitler ve firmalar belirlendi. Daha sonra da bunlardan emlak alanlar listelendi. Ardından da bu kişilerin banka kayıtları ile para transferleri ve diğer para hareketleri büyüteç altına alındı.

İnşaatla ilgili diğer kriterler de göz önünde bulundurularak, gayrimenkul piyasasına dönük sektör incelemesi daha kapsamlı bir hale getirildi.

-HER 2 YTL'NİN 1'İ KAÇIRILIYOR-

Hesap uzmanlarının 2006 ve 2007 inşaat sektörü incelemeleri, emlak satış değerlerinin, tapu kayıtlarında yarı yarıya yer aldığı sonucunu verdi.

Hesap uzmanları, 2006 yılında 92,...