25 / 04 / 2024

turkent

turkent

Tüm dünyada yüzbinlerce insanın tutkunu olduğu KFC, Ege’nin incisi İzmir’deki 7’nci restoranını 5 Mart günü hizmete açtı

Reysaş GYO Sancaktepe'deki 2 depoyu Turkent Gıda ve Turizm'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Reysaş GYO Sancaktepe'deki 2 depoyu Turkent Gıda ve Turizm'e kiraladı.

Süzer, Pizza Hut ve KFC'yi Yum! Brands'e devretti!

Süzer Grubu'nun perakende şirketi Turkent'in Pizza Hut ile KFC'nin Türkiye franchise ve işletme haklarını, ABD'li esas patron Yum! Brands'a devrine onay çıktı.

KFC İzmir'deki 6. restoranını Agora AVM'de açtı!

KFC Agora Alışveriş Merkezi'nde İzmir'deki 6. restoranını açtır. Restoran açılışına Turkent Genel Müdürü Osman Kırık katıldı...

turkent Haberi

turkent

Tüm dünyada yüzbinlerce insanın tutkunu olduğu KFC, Ege’nin incisi İzmir’deki 7’nci restoranını 5 Mart günü hizmete açtı. Forum Bornova Alışveriş Merkezi içinde açılan KFC restoranı, İzmirli KFC tutkunlarının uğrak mekanı haline gelmeye aday.


KFC, menülerini süsleyen birbirinden lezzetli tatları, Türkiye’nin her köşesindeki KFC tutkunlarına ulaştırmak için var gücüyle çalışıyor. KFC her geçen gün yeni restoranlarını hizmete açıyor.


KFC, İzmir’deki 7’nci restoranı olan Forum Bornova şubesini 5 Mart günü hizmete açarak, birbirinden çekici lezzetlerini, yepyeni bir mekanda İzmirliler ile buluşturdu. Forum Bornova Alışveriş Merkezi içinde bulunan KFC restoranı, İzmirli KFC tutkunlarına tam aradıkları lezzeti sunuyor.


Açılışa katılan Turkent Genel Müdürü Osman Kırık, “Bugün Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde bir KFC restoranının açılışını gerçekleştirdik. Forum Bornova şubesi ile birlikte KFC’nin İzmir’deki restoran sayısı 7’ye yükselmiş...