28 / 03 / 2024

KFC’nin İzmir'deki 7. restoranı Forum Bornova AVM’de açıldı!

 KFC’nin İzmir'deki 7. restoranı Forum Bornova AVM’de açıldı!

Tüm dünyada yüzbinlerce insanın tutkunu olduğu KFC, Ege’nin incisi İzmir’deki 7’nci restoranını 5 Mart günü hizmete açtı



Tüm dünyada yüzbinlerce insanın tutkunu olduğu KFC, Ege’nin incisi İzmir’deki 7’nci restoranını 5 Mart günü hizmete açtı. Forum Bornova Alışveriş Merkezi içinde açılan KFC restoranı, İzmirli KFC tutkunlarının uğrak mekanı haline gelmeye aday.


KFC, menülerini süsleyen birbirinden lezzetli tatları, Türkiye’nin her köşesindeki KFC tutkunlarına ulaştırmak için var gücüyle çalışıyor. KFC her geçen gün yeni restoranlarını hizmete açıyor.


KFC, İzmir’deki 7’nci restoranı olan Forum Bornova şubesini 5 Mart günü hizmete açarak, birbirinden çekici lezzetlerini, yepyeni bir mekanda İzmirliler ile buluşturdu. Forum Bornova Alışveriş Merkezi içinde bulunan KFC restoranı, İzmirli KFC tutkunlarına tam aradıkları lezzeti sunuyor.


Açılışa katılan Turkent Genel Müdürü Osman Kırık, “Bugün Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde bir KFC restoranının açılışını gerçekleştirdik. Forum Bornova şubesi ile birlikte KFC’nin İzmir’deki restoran sayısı 7’ye yükselmiş oldu. Bu şık alışveriş merkezinde İzmirliler ile buluşmak çok güzel. İzmirliler’in KFC’ye olan bu yoğun ilgisi bizi hem çok mutlu ediyor hem de gurur veriyor” diye konuştu.


KFC, her damak zevkine uygun lezzetleri Türkiye’nin her köşesine götürmeye devam ediyor. 


 


Geri Dön