18 / 04 / 2024

Turkeybuild İstanbul nerede

Turkeybuild İstanbul nerede

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 106 bin 537 ziyaretçiyi ağırladı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 106.537 ziyaretçiyle buluşturdu.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuar, 81.000 metrekarelik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini bir araya getirdi.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Royal İstanbul nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Royal İstanbul Konutları Babacan Yapı imzasıyla 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki Royal İstanbul nerede?

Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Toplam 92 bin arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Vira İstanbul Beylikdüzü'de teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Adım İstanbul nerede?

Toplamda 7 bloktan meydana gelen Adım İstanbul 26 milyon 307 bin 525 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Proje 573 daire ve 34 dükkan bulunuyor. Peki Adım İstanbul nerede?

Denizİstanbul nerede?

Denizİstanbul Evleri'nde teslimlerin 2021 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Lansmanı 2015 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşecek olan proje 6 etaptan oluşuyor. Peki Denizİstanbul nerede?

Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Concord İstanbul ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Toplam 87 adet villadan meydana gelen Marina Evleri projesi Deniz İstanbul'un etabı olarak yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Atakent Tema İstanbul nerede?

1 milyon 500 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesinde daire büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Peki Atakent Tema İstanbul nerede?

Davutpaşa Inİstanbul nerede?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa edilen proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede 3 bin 565 adet konut yer alıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul nerede?

İş GYO Inİstanbul nerede?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projenin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki İş GYO Inİstanbul nerede?

Inİstanbul nerede?

Toplamda 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Evleri 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Peki Inİstanbul nerede?

Turkeybuild İstanbul nerede Haberi

Turkeybuild İstanbul nerede

Endüstri profesyonellerini desteklemek ve sektöre fayda sağlamak için zengin içerikli iş programlarına da ev sahipliği yapan fuar Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya ve BDT'den yapı sektörlerinin temsilcilerini bir araya getirecek. Fuar’a bu yıl yapı sektörünün gelecek senaryoları damga vuracak.

Yapı Fuarı,  inovasyonu teşvik etmek ve yapı sektörünün kamu, bilgi alışverişini sağlamak, yapı sektörü stratejisini desteklemek, özel sektör ve akademik boyutları arasında etkileşim sağlayarak yeni fikirlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Türk yapı sektörünü bir çok farklı içeriklerle bir araya getirecek olan fuarda bu yıl da birçok etkinlik yapılacak. Yapı Fuarı – Turkeybuild'te 30’un üzerinde etkinliğe ve 90’ı aşkın ulusal ve uluslararası uzman konuşmacıya yer veriliyor. İstanbul'daki fuara bu yıl 11 binin üzerinde uluslararası ziyaretçinin geleceği düşünülüyor.

Robot Turuncu ile robotik...