10 / 05 / 2024

Turkeybuild İzmir 2015

Turkeybuild İzmir 2015

YEM Fuarcılık tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, 5 - 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

ORGE, TurkeyBuild İzmir'in yıldızı oldu!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

Özge Yapı, Turkeybuild İzmir'e katıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, ziyaretçilere kapılarını açtı.Özge Yapı AŞ, bu yıl 22'ncisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de yerini aldı.

Turkeybuild İzmir bugün açıldı!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük fuarı 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Yapı sektörü Ankara ve İzmir'de buluşacak!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara Ekim ayında; 22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Yapı Fuarları, Turkeybuıld yapı sektörünü buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuar İzmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

İzmir'in en çok göç alan 3.kent olmasını inşaat sektörü nasıl yorumladı?

İzmir, 2015’te en çok göç alan 3. kent oldu. Cazibe merkezi haline gelen İzmir’i en çok İstanbullular tercih etti. İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimleri bu durumu avantaj olarak değerlendirdi

İzmir'de konut satışları 2015 yılında yüzde 8,4 arttı!

İzmir’de, 2014 yılında 71 bin 779 olan konut satışı, 2015 yılında yüzde 8,4 oranında artarak 77 bin 796 oldu. 2015 yılında satışı yapılan konutların yüzde 37’si ipotekli satış olarak gerçekleşti.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Vakıf GYO İzmir'deki arsanın 2015 değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir İli Konak İlçesindeki İzmir/Konak 8603 ada 1 parsel arsaya ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Turkeybuild İzmir 2015 Haberi

Turkeybuild İzmir 2015


YEM Fuarcılık tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, 5 - 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek. 350'yi aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturacak olan fuar, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için bölgenin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir'de bir araya gelecek. Sektördeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin yer alacağı fuar, yaratacağı yeni iş ve işbirliği fırsatlarıyla da ticari bir platform oluşturuacak.

ITE Turkey ve YEM...