16 / 04 / 2024

türkiye Akıllı kilit sistemi

türkiye Akıllı kilit sistemi

Günlük, haftalık ya da aylık ev kiralama alanında lider platform HemenKiralik.com tarafından geliştirilen ve sektörün işlem kaydı, güvenlik ve kiracı memnuniyeti sorunlarına çözüm bulan “Akıllı Kilit Sistemi” EMITT’te tanıtıldı...

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran akıllı saatler MediaMarkt'ta! İşte Huawei, TCL, Apple, Amazfit 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaşamlarımızda bizlere kolaylık sağlayan akıllı saatler; MediaMarkt'ta satışta! Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? MediaMarkt'ta hangi akıllı saatler satılıyor? İşte Huawei, TCL, Apple, Amazfit 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bütçe dostu akıllı telefon Xiaomi Redmi 9T Bim'de! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM, mobil uygulaması üzerinden Xiaomi'nin en çok tercih edilen akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi 9T'yi indirimli fiyatı ile satışa sundu! Peki, BİM'de Xiaomi Redmi 9T fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BİM'de uygun fiyatlı akıllı telefonlar satışta! Tükenmeden alın! Xiaomi ve Oppo 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de hizmet veren en büyük zincir marketler arasına adını kazıyan BİM, bugün birbirinden benzersiz akıllı cep telefonlarını satışa çıkardı! Peki, BİM kataloğunda yer alan bu akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Hasan Suver: Geleceğin güçlü Türkiye'si için güçlü şehirleri hep birlikte oluşturacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, "Şehirlerde uygulanacak bütün akıllı şehir sistemleri, Bakanlığımızın hazırladığı şartnameye uygun olarak gerçekleşecek. 7 gün 24 saat yaşayan şehirler oluşturacağız. Şehirlerimiz, dünya şehirleriyle yarışacak bir noktaya ulaşacak." dedi.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Türkiye’nin ilk Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı hazır!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye’nin ilk Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı’nı hazırladı. Plan kapsamında şehircilikte akıllı dönem 81 ilde devreye alınacak. İl il yaşanabilir şehirler endeksi hazırlanıp, her yıl yenilenecek.

türkiye Akıllı kilit sistemi Haberi

türkiye Akıllı kilit sistemi

61 ülkede günlük, haftalık ya da aylık olmak üzere esnek sürelerde ev kiralamak isteyenlerle ev sahiplerini buluşturan internet platformu HemenKiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe “Akıllı Kilit Sistemi” ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıttı.

Sistem nasıl çalışıyor?

Dünyada hızla büyüyen ve tüm ülkelerde hizmet standartlarının oluşturulmaya çalışıldığı alternatif konaklama sektöründeki önemli sorunlara çare olacak yeni uygulama, kiralanan evlerin kapılarına Akıllı Kilit Sistemi’nin yerleştirilmesiyle başlıyor. HemenKiralik.com tarafından, sitede ilanı yayınlanan evlere sözleşme karşılığında ve herhangi bir işlem ücreti alınmadan takılan sistem sayesinde, evin kiralama süresi, giriş-çıkış bilgileri ve evi kiralayan kişinin kimlik bilgileri gibi veriler kayıt altına alınıyor. Sistem kapsamında ayrıca, Akıllı Kilit Sistemi’ne sahip evler, yalnızca evi...