23 / 04 / 2024

Türkiye avm arzı

Türkiye avm arzı

Avrupa ülkelerindeki büyük şehirlerin alışveriş merkezleri arzındaki doygunluk, yatırımcıların yönünü daha küçük ölçekli şehirlere çevirmesine neden oldu. Türkiye ise Avrupa’nın en büyük gelecek arzına sahip ülke konumunda yer aldı...

Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı!

Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu'na göre, Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı. En yüksek arz konusunda başı 525 bin metrekareyle Türkiye çekti.

Türkiye'de AVM arzı 12,20 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre; 2018 Eylül ayında perakende ciro endeksi, 2017 Eylül ayına göre yüzde 31,4 artarak 284 puana düştü.

Türkiye'de AVM'ler 13.7 milyon metrekareye ulaşacak!

DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. DTZ Türkiye 2015 raporunda Türkiye perakende pazarı araştırıldı.

Türkiye'de AVM arzı 2018'de 13,5 milyon metrekareye ulaşacak!

DTZ Gayrimenkul Haberleri 2015 4. çeyrek raporu yayınlandı. Bu çeyrekte Türkiye perakende pazarı ve gelecek arz incelendi.

Türkiye'de AVM arzı 4 yılda artacak!

Türkiye genelinde AVM arzı, dört yeni AVM açılışı ile 347 merkezde 10,17 milyon metrekareye ulaştı. Türkiye genelinde 1.000 kişi başına düşen AVM arzı 133 m2/1.000 kişi olarak kaydedildi.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Türkiye'de konut arzının daha farklı bir düzeye çıkması için düğmeye basıldı! 12. Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda!

TBMM Genel Kurulunda 12. Kalkınma Planı üzerinde görüşmeler başladı. Konutta yapılacak çalışmalar da gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'de konut arzının çok daha farklı bir düzeye çıkmasını beklediklerini söyledi.

Konutta arz talebi karşılayamadı, yılda 750 bin konut Türkiye'ye yetmiyor!

Türkiye'de yıllık yeni konut ihtiyacı 1 milyon civarında. Ancak son 10 yılda üretim 750 binin altında kaldı. Bu kapsamda arz talep dengesizliği ev fiyatlarının artmasını tetikledi. İşte detaylar...

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Türkiye’deki AVM arzı 13,70 milyon metrekareye ulaştı!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı artarak 13,70 milyon metrekareye ulaştı. İşte detaylar...

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de konut arzı 10 senedir yatay seyrediyor! Satılık ve kiralık fiyatlar uçuyor!

Türkiye'de konut talebi gün geçtikçe artıyor. Ancak konut arzı neredeyse on senedir yatay seyrediyor. Ruhsat alınıp başlanacak konutların sayısında da birkaç senedir artış yaşanmıyor. İşte ayrıntılar...

16 soruda Türkiye'de AVM'ler 2022! 

Ticari gayrimenkul sektörü gün geçtikçe daha önemli hale geliyor. Peki Türkiye'de kaç AVM bulunuyor? AVM'lerin gelirleri yükseldi mi? AVM'lerde kiralanabilir alanlar arttı mı? İşte 16 soruda Türkiye'de AVM'ler 2022...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye avm arzı Haberi

Türkiye avm arzı

Ticari gayrimenkul danışmanlık pazarının küresel liderlerinden Cushman & Wakefield, yayımladığı ve Avrupa ülkelerindeki AVM pazarını mercek altına aldığı “Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu”nun 2019 yılı ilk yarı sonuçlarını açıkladı. 2019 ilk 6 ayının değerlendirildiği ve 2019 ikinci yarısından 2020’ye kadar beklenen önemli gelişmelerin ele alındığı rapor, Türkiye açısından da önemli sonuçlar ortaya koyuyor.  

Raporda, Türkiye’de 2018 yılında gerçekleşen Alışveriş Merkezi (AVM) geliştirme faaliyetlerinde kaydedilen yüzde 50 düşüşün ardından, 2019’un ilk yarısında da azalış devam etti ve pazara 47 bin metrekare yeni arz girdi. Bunun yanı sıra, AVM geliştirme faaliyetlerinin ve yatırımlarının gerçekleşen seçimler sonrasında ivmelenmesi ve arzda Avrupa lideri olması bekleniyor. 

Avrupa’da büyük şehirlere doyan AVM’ler, yatırımcıyı küçük şehirlere yöneltti

Rapora göre AVM faaliyetleri, ülke ve şehir seviyesinde önemli değişiklikler gösterdi....