26 / 04 / 2024

Türkiye Emekliler Derneğine suç duyurusunda mı bulunuldu

Türkiye Emekliler Derneğine suç duyurusunda mı bulunuldu

İMBED Başkanı Öz, TOKİ tarafından ucuz konut verileceği vaadiyle üye toplayan Türkiye Emekliler Derneği hakkında suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, TOKİ'den emekliye ucuz konut vaadinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Emekliler Ligi’nde Norveç birinci sıradayken Türkiye kaçıncı sırada?

Ülkemizdeki emekliler gelir bakımından dünyada sonuncu sırada yer alırken, yaşam kalitesi açısından da sadece Hindistan’ı geçebildi. Paylaşılan detaylara göre Türkiye ‘Emekliler Ligi’nde 2018 yılından bu yana sürekli olarak geriliyor.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Emeklilere kira yardımı yapılacak mı? Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor!

​​​​​​​Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım için çağrı yaptı. Ergün, "Hükümetten talebimiz, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım yapmasıdır. Aksi halde emekliler zorlu kış koşullarında büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktır” dedi

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Emekliler seyyanen zam için bastırıyor! 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla gündeme gelen seyyanen zamma ilişkin emekliler ısrarlı. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün memur maaşlarına uygulanan 8 bin 77 lira seyyanen zammın kök aylıklara yansıtılması talep etti.

Emekli maaşlarına 8 bin 77 lira seyyanen zam talebi! Emekli maaşları yeniden artıyor mu? 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli maaşlarına bir an önce kök ücrete yansıyacak şekilde 8 bin 77 TL'lik seyyanen iyileştirme yapılması talebini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderen emekliler 4 bin lira seyyanen zam istedi!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini, aylıklara seyyanen 4 bin lira iyileştirme yapılmasını istedi.

Milyonlarca emekli o taleplerinin de karşılanmasını istedi! Hemen bakın!

En düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyesinin artırılmasının ardından konuşan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "2 bin yılından sonra emekli olan vatandaşlar için intibak, sağlıkta katkı payı ödemesinin emekliler için kaldırılması gibi isteklerimizin karşılanmasını bekliyor

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Emekliler isyanda! Emekli bayram ikramiyeleri 5 bin 500 liraya çıkarılsın!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emeklinin gözünün bayram ikramiyelerinde olduğunu belirterek bin 100 liralık ikramiyenin artık hiçbir şey ifade etmediğini, 5 bin 500 liraya yükseltilmesini istedi.

Türkiye Emekliler Derneğine suç duyurusunda mı bulunuldu Haberi

Türkiye Emekliler Derneğine suç duyurusunda mı bulunuldu

Hükümetin emeklilere ayda 350 lira taksitle TOKİ konutu vereceğine ilişkin vaadi, emekli dernekleri arasında "emekli avı"na dönüştü. Ucuz konut hayaline kapılan emekliler evi alamadıkları gibi 24 lira üyelik aidatı ödemek zorunda kaldı. 


İşçi, Memur, Bağkur Emeklileri Demeği (İMBED) Başkam Hamdi Öz, İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına 10 milyon emekliyi yakından ilgilendiren ilginç bir suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, suç duyurusu dilekçesinde, rakip emekli derneği olan Türkiye Emekliler Demeği'nin (TÜED) Eyüp, Avcılar ve Bakırköy şubelerinin kendilerine üye olacak emeklilere TOKİ tarafından ucuz konut verileceği yönünde doğru olmayan reklam ve duyuru yapıp emeklileri kandırdığı şikayetinde bulundu. Hamdi Öz dilekçesinde, bu ilanlara kanan çok sayıda üyesinin istifa edip rakip derneğe üye olduğunu belirtip, haksız menfaat sağlandığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. 


700 BİN EMEKLİ KANDI 

Konuya ilişkin SÖZCÜ'ye...