24 / 04 / 2024

türkiye EURO 2024 statları

türkiye EURO 2024 statları

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını açıklayan Türkiye, son yıllarda açılan modern statlarıyla bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır.Türkiye'de son 3 yılda tam 30 stat çalışması yapıldı.

Türkiye ultra zenginlikte artışta birinci sırada!

Türkiye'de geçtiğimiz sene ultra zengin sayısında patlama meydana geldi. Knight Frank 2024 Servet Raporu kapsamında Türkiye, dünyada 30 milyon dolar ve üstü servete sahip kişi sayısının oransal olarak en çok yükseldiği ülke oldu.

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısı ocak ayında artış gösterdi

2024 senesi Ocak ayında Türkiye'yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 2,05 artış gösterdi. Buna göre, ocak ayında en fazla ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında Rusya Federasyonu 230 bin 579 kişi ile ilk sırayı almış oldu.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türkiye'de fiyatı 1 milyon TL'den daha ucuz olan 8 otomobil! Yeni araç alacaklar dikkat! 

Otomobil markaları 2024 yılına ilişkin fiyat listelerini her ay güncellerken, yeni araç alacaklar fiyatları merakla araştırıyor. İşte Türkiye'de fiyatı 1 milyon TL'den daha ucuz olan 8 otomobil...

Türkiye’de ortalama konut fiyatları ne kadar 2024?

Yeni bir ev almak isteyenler konut fiyatlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, Türkiye’de ortalama ev fiyatlarını paylaştı. İşte o paylaşım....

Tapuda yeni dönem: 2024'te 'Türkiye Tapu' uygulaması başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Tapu uygulamasını hayata geçirmek için düğmeye bastı. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi planlanıyor.

GAZBİR açıkladı! Türkiye'nin 2024'te doğal gaz talebi 53 milyar metreküp olacak...

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklama kapsamında Türkiye'nin doğal gaz talebinin gelecek sene yükseleceğini kaydederek,"2024 senesi Türkiye doğal gaz talebinin 53 milyar metreküp civarında olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu. İşte detaylar...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

BYD SEAL, ilk çeyrekte Türkiye’ye gelecek...

Otomotiv alanında en prestijli ödülleri arasında yer alan ‘Yılın Otomobili Ödülleri’nde 2024 yılının yedi finalistinden birisi olan BYD SEAL, 2024’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de görücüye çıkacak. İşte haberin ayrıntıları...

türkiye EURO 2024 statları Haberi

türkiye EURO 2024 statları

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2024) düzenlemek için adaylığını açıklayan Türkiye, ülkenin dört bir yanında art arda açılışları yapılan modern statlarıyla, daha önceki adaylıklarına göre bu kez çok daha güçlü ve hazır. 


Türkiye, 2008, 2012 ve 2016'daki turnuvalara da aday olmuş, 2020 adaylığından ise maçların farkı ülkede oynanma kararından sonra vazgeçmişti. 


Son 4 şampiyonadaki adaylık dosyalarını, büyük çoğunluğu yapılması vadedilen statlarla teslim eden Türkiye, ev sahipliği hakkını kazanamamıştı. Türkiye bu kez ise kullanıma açılan modern statlarıyla 2024'teki Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliğini yapmaya hazır olarak bekliyor. 


- EURO 2016 adaylığında yalnızca bir stat hazırdı

Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için 2010 yılında UEFA'ya teslim ettiği adaylık dosyasında, maçların 8 şehirdeki 9 statta oynanmasının planlandığı açıklanmıştı.


O günkü 9 stattan yalnızca bir tanesinin yapımı tamamlanmış...