25 / 04 / 2024

türkiye tayvan arasındaki ticaret

türkiye tayvan arasındaki ticaret

Tayvan Ticaret Merkezi Türkiye Direktörü Patty Yen, Tayvanlı iş insanlarının Türkiye'ye ilgisinin yüksek olduğunu, Türklerle ortaklık kurarak Avrupa pazarına beraber giriş yapmak istediklerini söyledi.

Memur ve tüccar zihniyeti arasındaki fark! 

Girişimci Mert Ergün, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda memur ve tüccar zihniyeti arasındaki farkı yazdı. İşte Mert Ergün'ün o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

ABD ile Türkiye arasındaki ticaret hacmi 100 milyar dolara çıkabilir!

ABD'nin Küresel Piyasalardan Sorumlu Ticaret Bakan Yardımcısı Arun Venkataraman, ABD ile Türkiye arasındaki ticaretin katlanarak büyümesi için ciddi bir fırsat gördüklerini belirterek, 100 milyar dolarlık hedefe ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Apple, iPhone 14 Türkiye tamir ücretlerini açıkladı! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple, iPhone 14 için tamir ücretlerini açıkladı. Fiyatlar dudak uçuklatıyor. Apple’ın ABD ile Türkiye fiyatları arasında da oldukça büyük fark var. İşte Apple Türkiye’nin internet sitesinde duyurduğu fiyat listesi…

Türkiye'de Yılın Otomobili seçimi için 7 finalist belli oldu! İşte finale kalan adaylar arasındaki en iddialı model

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi rekora imza attı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi 2020 yılında 6.2 milyar dolara ulaşarak rekora imza attı.

Vladimir Zelenskiy'den konut inşası açıklaması!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bu yıl Türkiye-Ukrayna arasındaki stratejik ortaklığın 10. yıl dönümünü kutladıklarını kaydederek iki ülke arasındaki diyaloğun yoğunluğu ve konu yelpazesinin bu ortaklığın sözde olmadığını ve başarılarla desteklendiğini gösterdiğini belirtti.

Türkiye ile TOGO arasındaki ticaret hacminin 96 milyon doları inşaat ve gıdadan!

Türkiye ile Togo arasındaki karşılıklı ticaret hacmi yaklaşık 106 milyon dolar seviyesinde. Bunun 96 milyon dolarını gıda ve inşaat ürünleri oluşturuyor.

Türkiye ile Venezuella Arasındaki Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması' onaylandı!

Türkiye ile Bolivarcı Venezuella Cumhuriyeti arasında 17 Mayıs 2018'de imzalanan Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması'nın her iki ülkedeki onay süreci tamamlandı.

Türkiye Varlık Fonu ile Sinosure arasında 5 milyar dolarlık iş birliği mutabakatı!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile Çin İhracat ve Kredi Sigortası Kurumu (Sinosure), iki ülke arasındaki ekonomik, ticari ve yatırım iş birliğini artırmak için mutabakat belgesi imzaladı.

Vatan Bilgisayar Türkiye genelindeki mağazalarını kapatıyor!

Vatan Bilgisayar, koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye mağazalarındaki faaliyetlerini, 22 Mart gecesinden itibaren geçici bir süreyle durdurma kararı aldı...

Türkiye ile Hırvatistan arasındaki ticaret hedefi 2 milyar dolar!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye ile Hırvatistan arasındaki ticaret hacmini öncelikle 2 milyar dolara, daha sonra da 5 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini aktardı.

türkiye tayvan arasındaki ticaret Haberi

türkiye tayvan arasındaki ticaret


Teknoloji markalarıyla dünyada adından söz ettiren Tayvan, Avrupa'ya açılma konusunda Türkiye'yi hedef olarak belirledi. Bununla beraber Tayvanlı üreticiler, Türkiye'de marka bilinirliliklerinin artmasını istiyorlar. Pek çok Tayvan markasının Türkiye'de beğeni ile kullanıldığını ama tüketicilerin bu ürünlerin Tayvan malı olduklarını bilmediklerini ifade eden Tayvan Ticaret Merkezi Türkiye Direktörü Patty Yen, Türkiye'de hem Tayvan malı bilincini artırmak hem de ikili iş ortaklıkları sağlamayı hedeflediklerini kaydetti. Bu amaçla eylül ayında İstanbul'da büyük bir organizasyona hazırlandıklarını söyleyen Patty Yen, bu organizasyonda Tayvan'ın kalitesi kanıtlanmış 100 ürününü tanıtacaklarını dile getirdi. Patty Yen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim büyük bir ödülümüz var. Tayvan Mükemmelliği Ödülü. Bu ödülün anlamı, yüksek kalite, inovatif ve değerli ürünleri desteklemek, tanıtmaktır. Hükümetin desteklediği bir ödül bu. Asus, HTC, Acer, Pailoung gibi markaların...