25 / 04 / 2024

türkiye yerli marka

türkiye yerli marka

Başkent Üniversitesinin araştırmasına göre, Türkiye'de Kovid-19 salgını sonrasında yerli marka almanın kendilerini mutlu edeceğini söyleyenlerin oranı kadınlarda yüzde 62,9, erkeklerde yüzde 44,7 oldu.

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor!

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor. Peki vatandaşlar VERY ile ilgili neler düşünüyor? VERY beğenildi mi? İşte vatandaşların yorumları...

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında flaş gelişme!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bir şekilde gündem olmaya devam ediyor. TOGG hakkında son olarak yine gündem olacak bir gelişme yaşandı.

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fiyat listesi kulislere sızdı! İlk teslim tarihi resmen belli oldu! 

Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg için nefesler tutuldu ve geri sayım başlarken fiyat listesi kulislere sızdı.  İlk teslim tarihi resmen belli oldu! İşte Togg'un fiyatı...

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ön sipariş süreci çok yakın bir zamanda başlayacak. İşte detaylar...

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

Türkiye'nin ilk dört ayında bu modellerde yüzde 34 rakam arttı!

Türkiye'de üretilen Ford, Renault, Fiat ve Toyota marka araçların binek sedan ve ticari modellerinde ihracat yüzde 34 arttı. Türkiye, Ocak-Nisan döneminde 545 mlyon dolarlık satş gerçekleştirdi.

Toyota'dan Türkiye'de bir ilk! Garanti 10 uygulaması başladı ikinci el modellere yaşına bakmadan garanti

Türkiye'nin en çok satan yerli otomobil markalarından Toyota, şimdiye kadar görülmemiş bir uygulamaya imza atıyor. Toyota 10 yaşın altındaki tüm modellerine 10 yıla kadar ücretsiz garanti kampanyasının detayları belli oldu.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Türkiye'nin otomobili TOGG’un fiyatı belli oldu! Bu fiyat sevindirecek!

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklenen yerli ve milli otomobili TOGG yakında satışa sunulacak. Fiyatıyla da büyük beğeni toplayacak olan TOGG önümüzdeki yılın sonlarına doğru satışa çıkmış olacak.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

türkiye yerli marka Haberi

türkiye yerli marka

Başkent Üniversitesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yerli markalar için fırsat oluşturup oluşturmayacağını irdeleyen araştırması, Türkiye'de kadınların yüzde 62,9'unun, erkeklerin ise yüzde 44,7'si salgın sonrasında yerli marka almanın kendilerini mutlu edeceğini beyan ettiğini ortaya koydu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; araştırmayı yapan İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Bahar Işın, jenerasyon ve cinsiyete göre Türk tüketicisinin yerli markalara yönelik tutumlarıyla Kovid-19 salgını sonrası marka tercihlerini ele aldı.

Aynı bölümün öğrencilerinden Merve İbiş'in de katkı sağladığı araştırma, çeşitli eğitim düzeyi ve gelir gruplarından 1072 kişinin katılımıyla anket yöntemiyle gerçekleştirildi.

Ankete katılan erkeklerin yüzde 50,2'si, kadınların ise yüzde 45,8'i Türklerin yabancı marka satın alabileceğini söyledi. Yabancı marka satın alınmaması gerektiğini düşünenlerin oranı kadınlarda yüzde 22,6, erkeklerde yüzde 21,7 olarak hesaplandı.

Yabancı markaların satın...