20 / 04 / 2024

türkiyede yalıtım sektörü

türkiyede yalıtım sektörü

Türkiye'de yalıtımsız binalann sayısı 15 milyondan fazla, olduğunu belirten XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Eruslu, " Yalıtımsız binalar yüzünden enerjimizi boşa harcıyoruz " dedi.

Türkiye'de binaların yüzde 85'i yalıtımsız!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı ve Eryap AŞ CEO'su Emrullah Eruslu, Türkiye'de yalıtmışız konut sayısının 15 milyondan fazla olduğunu belirterek, Türkiye'de binaların yüzde 85'i yalıtımsız dedi...

Eryap yalıtım pazarının yüzde 20'sine göz dikti!

Büyüyen yalıtım sektöründe firmalar da yatırımlarını artırıyor. Sektörün önemli oyuncularından Eryap, şu anda devam eden yatırımlarını tamamladığında Türkiye' de pazar payının yüzde 20' ye yükseleceğini öngörüyor...

Emrullah Eruslu: İdeal yalıtım kalınlığı 12 santimetre!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Ankara'daki binalarda olması gereken yalıtım kalınlığı 12 cm iken yönetmeliğe göre 6 cm yalıtım malzemesi kullanıldığını söyledi.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

İpotekli konut satışları da yabancıya konut satışları da düştü! Konut sektöründe son dakika!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Eylül 2023'e ilişkin konut satış rakamlarını değerlendirdi. Yazıcı, hem ipotekli konut satışlarının hem de yabancıya satışların düştüğünü belirtti. İşte ı rakamlar...

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Borsada en çok kazandıran sektör belli oldu

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 8.523,74 puandan girdi. Bankacılık endeksi yüzde 0,16 ve holding endeksi yüzde 0,13 artış görüldü. Tüm sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,36 ile spor olarak kaydedildi.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım sektöründen 14 milyar 58 milyon dolarlık ihracat!

Tarım sektörü, 14 milyar 58 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Bu sene yaşadığı şiddetli dalgalanmalarla dünya genelinde birçok yatırımcının hızla uzaklaştığı, bazılarının ise çok temkinli yaklaştığı kripto sektörüyle ilgili yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı.

Tarım sektöründen tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatı…

Tarım sektörü, 27 milyar 525 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatını gerçekleştirmiş oldu.

Tüm Celenes ürünlerine yüzde 50 indirim! İşte Watsons 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons, indirimlerine devam ediyor. Şimdi tüm Celenes ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı var. İşte Watsons 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ebebek tüm Graco Baby ürünlerinde yüzde 25 net indirim! İşte 27 Eylül 2022 Graco fiyat listesi

Dünyanın en tanınmış ve güvenilir bebek aksesuar ve güvenik şirketlerinden biri olan Graco ürünleri ebebek.com’ta yüzde 25 indirimli. İşte tüm Graco ürünlerinin fiyat listesi

Watsons’ta tüm Maybelline ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin beğenilen mağazası Watsons sonbaharda da sevenlerini unutmadı. Watsons tüm Maybelline ürünlerinde tam yüzde 50 indirime gitti. Peki Watsons mağazalarında hangi sevilen Maybelline ürünleri yer alıyor? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

türkiyede yalıtım sektörü Haberi

türkiyede yalıtım sektörü


Türkiye'de yalıtımsız binalann sayısı 15 milyondan fazla, olduğunu belirten XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Demeği Başkanı Eruslu, "Yalıtımsız binalar yüzünden enerjimizi boşa harcıyoruz" dedi. 



XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı ve Eryap AŞ CEO'su Emrullah Eruslu, Türkiye'de yalıtımsız konut sayısının 15 milyondan fazla olduğunu belirterek, "Yalıtımsız binalar yüzünden enerjimizi boşa harcıyoruz ve her yıl bunun ülke ekonomisine bedeli 10 milyar doları buluyor" dedi. Bir otelde Konyalı gazetecilerle bir araya gelen Eruslu, yalıtımın "ısı, su, ses ve yangın" olmak üzere 4 ana unsurunun bulunduğunu belirtti. 


Binalarda enerji kaybını ısı yalıtımı uygulamaları ile yüzde 55 azaltmanın mümkün olduğunu ifade eden Eruslu, Türkiye'deki ısı yalıtım standartlarının mevcut hali ile Avrupa Birliği'nin gerisinde kaldığını söyledi. Eruslu, "Enerjisinin yüzde 75'ini ithal eden bir ülke olarak artan enerji...