18 / 04 / 2024

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Arsago, Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!

Arsago, doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere güvenli ve erişilebilir arsa hizmetleri sunarak Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markası haline geliyor. İşte ayrıntılar...

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Gayrimenkulde Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu! 

Teknoloji Odaklı Gayrimenkul Değerleme Platformu Endeksacom tarafından yapılan çalışma ile gayrimenkulde Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu. İşte Türkiye'nin en değerli ilçeleri...

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Avrupa'da yabancıya konut satış oranı Türkiye'nin iki katı!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, geçen yıl bazı Avrupa ülkeleri, Kanada ve ABD'de yabancıların toplam konut satışından aldığı payın yüzde 10 civarında olduğunu belirterek yabancıya konut satışlarının Türkiye'nin iki katı olduğunu söyledi.

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Türkiye'nin en pahalı ilçelerinde konut fiyatları ne oldu?

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Ekim 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. Türkiye'nin satılık konutta ortalama metrekare fiyatı en pahalı ili 10 bin TL ile Muğla oldu.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni Haberi

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni

 
Sektörün önde gelen iş örgütleri Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve Türkiye Müteahhitler Birliği’nin destekleriyle gerçekleştirilen Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni, gayrimenkul sektörünün zirvesini de bir araya getirdi. Bu yıl 3’üncüsü yapılan törende 7 ayrı kategoride ilk 10’a girmeyi başaran şirketlere ödülleri verildi. 15 büyük markalı gayrimenkul üreticisi ödül aldı. Mesa ayrıca 3 ayrı dalda, “2017 Yılında Türkiye’nin En Çok Konut Üreten Şirketleri”, “2018 Yılında Türkiye’nin En Çok Proje Yürüten Şirketleri” ve “2017 Yılında Türkiye’nin (Ciro Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorilerinde de ödül almaya hak kazandı. 

MESA adına ödül törenine katılan Mesa Mesken Genel Müdür Yardımcısı Cem Ergüven MESA’nın aldığı birinciliğe ilişkin olarak, “Kalitede standartları belirleyen referans bir şirket olmanın gururunu...