23 / 04 / 2024

TURYAP ihaleleri

TURYAP ihaleleri

Emlak sektörünün en büyük pazarlama ağı olan Turyap, 32. yılını Türkiye ve yurt dışından 350 temsilcinin katılımı ile Bodrum'da düzenlenen bir etkinlik ile kutladı. 

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı! 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı... 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın...

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

TURYAP icradan satıldı! 

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...

TURYAP ihaleleri Haberi

TURYAP ihaleleri


Emlak sektörünün en büyük pazarlama ağı olan Turyap, 32. yılını Türkiye ve yurt dışından 350 temsilcinin katılımı ile Bodrum'da düzenlenen bir etkinlik ile kutladı. 

Türkiye’nin hemen her ilinde ve yurt dışında Amerika/Miami, Azerbaycan/Bakü, Belçika/Brüksel, Hollanda/Rotterdam, İspanya/Barselona, Yunanistan/Atina, Kıbrıs/Girne ve Magosa’da faaliyetlerini sürdüren TURYAP, 1985'te İstanbul'da kuruldu.

Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, etkinlikte konuşma yaptı. Azmi Sarıbay konuşmasında gayrimenkulde başarının altın kurallarını açıkladı. 

Sarıyer;  ‘‘Mesleğe yönelen insanların profilinde giderek yükselme var. Başarılı olabilmek için eğitimli, bilgili ve güvenilir olmak şart. Halkla ilişkilerde başarılı, başkalarını etkileyebilme gücü yüksek, sürekli kendini yenileyenler ise sabırlı oldukları takdirde mutlaka büyük işler başaracaklardır. Gayrimenkul sektörü global ticari çizgide hızla ilerlerken, emlakçılar da mortgage, bilirkişilik, ekspertiz, gayrimenkul sigortası ve yatırım danışmanlığı gibi konularda uzmanlaşmak zorunda’ diye...