25 / 04 / 2024

turyap nidapark temsilciği

turyap nidapark temsilciği

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Nidapark Küçükyalı'da konut ve ticari ünite sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nidapark Küçükyalı projesinde konut ve ticari ünite sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Nidapark İstinye'nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri kaç TL oldu? İşte o rakam...

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri ne kadar oldu? 

Nidapark Çengelköy'de ön talep için son günler!

Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa edilen Nidapark Çengelköy projesinde ön talep fırsatından yararlanmak için son günler...

Nidapark Çengelköy yıl içinde satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesi 2020 yılı içerisinde satışa çıkarılacak.

Nidapark Küçükyalı'da 563 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'da B9, B10 ve B11 Blokta revizyona gidildi ve ticari ünite sayısı 345 ve konut sayısı 218 olacak şekilde toplam 563 adet bağımsız bölüm için Tadilat Yapı Ruhsatları alındı.

The Bomonti Residences: Nidapark Bomonti'nin adı değişti!

Nidapark Bomonti projesinin adı The Bomonti Residences olarak değişti. Projede 565 adet konut bulunuyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dövizle yapılmış kiralamalar için TURYAP Çözüm Merkezi devrede!

Dövizle kiralamalarda yeniden düzenlenecek sözleşmelerde şirketlerin bu süreci sıkıntısız atlatabilmesi amacı ile, İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle TURYAP Çözüm Merkezi devreye girdi.

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız nerede? İşte konum!

Ev fiyatlarının 682 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL aralığında değiştiği  Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile dizayn edildi..

turyap nidapark temsilciği Haberi

turyap nidapark temsilciği

Kısa zamanda güzel işler yaparak büyütülen Referans Gayrimenkul Başakşehir ve Başaktepe Gayrimenkul "Turyap Kurumsal Franchise" çatısında birleşerek gücüne güç kattı. 


TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın (25 Kasım 2017 Cumartesi) açılacak. Açılış Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından yapılacak. 


Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesi 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. Konut ve dükkanlardan oluşan projede 72 bin metrekare konut kiralanabilir alan, 5 bin 300 metrekare ticaret kiralanabilir alan bulunuyor. 


TURYAP Nidapark Başakşehir adres: Başakşehir Mah. İshakpaşa Dk. Nidapark Dükkanları No: 8-13 (Olimpiyat Stadı Yolu Üzeri) Başakşehir / İstanbul