26 / 04 / 2024

tuşba toki başvuruları

tuşba toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İŞKUR üzerinden 3000 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular yarın sona eriyor. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

TOKİ Van Tuşba başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Toki Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

34 adet konutun açık satışa sunulacağı Toki Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

151 adet konuttan meydana gelen Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesindeki 90 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları...

Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları!

592 konuttan meydana gelen TOKİ Giresun Aksu-Küçükköy projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları...

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Kdz Ereğli projesinde emeklilere özel 200 konut üretilecek. İşte, Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları...

tuşba toki başvuruları Haberi

tuşba toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde 55 adet konut yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki konutlar kuralı olarak satışa çıkarıldı.

Van Tuşba TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul ediliyor. Projedeki konutların kura çekilişi 23 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tuşba 2021 projesinde en düşük konut bedeli 165 bin 252 lira, en yüksek konut bedeli 243 bin 717 lira olarak belirlendi.

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Van Tuşba projesi için ödenecek taksit bedelleri 826,26 lira ile 1.218 lira arasında değişiyor. 

Tuşba TOKİ projesinde en düşük peşinat bedeli 16 bin 525 lira, en yüksek...