26 / 04 / 2024

Tütüncü Teknik Yapı adres

Tütüncü Teknik Yapı adres

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bayrak Güngör tarafından kuruldu.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

3er Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3er Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersal Köymen, Hüseyin Güner, Özlem Ersavaş ortaklığında kuruldu.

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Eken tarafından kuruldu. 

Sezen Aksu Teknik Yapı'ya tazminat davası açtı!

Sezen Aksu bir şarkısının reklam için habersiz kullandıkları iddiasıyla  Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi  şirketine 55 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Proline Teknik Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proline Teknik Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Aydın tarafından kuruldu...

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamide Sena Taşan ve Cemil Taşan ortaklığında kuruldu.

Teknik Yapı'dan tüm projeleriyle konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti” Teknik Yapı'dan destek geldi. Firma, İstanbul’daki tüm projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Kozan tarafından kuruldu.

Onurcan Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurcan Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sürücü tarafından kuruldu.

Tütüncü Teknik Yapı adres Haberi

Tütüncü Teknik Yapı adres

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

HALI - KİLİM 1- Her türlü dokuma, kaymaz tabanlı, kaplamalı, el dokusu ve makine dokusu halı imalatı yapmak ve yaptırmak. 2- Pamuk, yün, ipek, keten, kıl, suni ve sentetik elyaf ve bunların karışımından ve diğer maddelerden elde edilen ip ve ipliklerden el ve makine dokuması halı, kilim ve seccadelerin imalatı, toptan alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Halı, kilim üretiminde kullanılacak her türlü makine, tezgah ve yedek aksamı alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. HEDİYELİK EŞYA, OYUNCAK VE BUJİTERİ 1- Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez...