26 / 04 / 2024

TÜYAP İSMOB Fuarında doğtaş ürünlerini mi sergileyecek

TÜYAP İSMOB Fuarında doğtaş ürünlerini mi sergileyecek

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öne çıkacak.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekobord, 40. Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

40. Yapı Fuarı 23 Mayıs'ta başladı. Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katıldı.

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

TÜYAP İSMOB Fuarında doğtaş ürünlerini mi sergileyecek Haberi

TÜYAP İSMOB Fuarında doğtaş ürünlerini mi sergileyecek

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öncü tasarımları, inovasyonu ve teknolojisiyle öne çıkacak.


Göz alıcı standıyla fuara damgasını vurmaya hazırlanan Doğtaş, fuarda iddialı 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun yanı sıra; yeni teknolojik koltuğu, lisanslı Batman genç odası Batmobile ile gençlere özel tasarlanan yeni yatağını ilk kez tanıtacak.


Doğtaş’ın İstanbul’daki Tasarım ve Ar-Ge Merkezi'nde hayat bulan, Modern, Klasik, Zamansız ve Casual olmak üzere dört farklı yaşam tarzını yansıtan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, farklı stillerin birbiriyle ne kadar uyumlu olduğunu ve dünya trendlerinin her ürün üzerindeki yansımasını ortaya çıkaracak.


2016 Trendleri ve Doğtaş İlkbahar Yaz Koleksiyonu


İnsanlar evlerinde daha fazla zaman geçirmeye, kutlamalarını ve...