24 / 04 / 2024

Doğtaş, TÜYAP İSMOB Fuarı'na katılacak!

Doğtaş, TÜYAP İSMOB Fuarı'na katılacak!

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öne çıkacak.



Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öncü tasarımları, inovasyonu ve teknolojisiyle öne çıkacak.


Göz alıcı standıyla fuara damgasını vurmaya hazırlanan Doğtaş, fuarda iddialı 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun yanı sıra; yeni teknolojik koltuğu, lisanslı Batman genç odası Batmobile ile gençlere özel tasarlanan yeni yatağını ilk kez tanıtacak.


Doğtaş’ın İstanbul’daki Tasarım ve Ar-Ge Merkezi'nde hayat bulan, Modern, Klasik, Zamansız ve Casual olmak üzere dört farklı yaşam tarzını yansıtan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, farklı stillerin birbiriyle ne kadar uyumlu olduğunu ve dünya trendlerinin her ürün üzerindeki yansımasını ortaya çıkaracak.


2016 Trendleri ve Doğtaş İlkbahar Yaz Koleksiyonu


İnsanlar evlerinde daha fazla zaman geçirmeye, kutlamalarını ve toplantılarını da evde yapmaya başladı. Artık eve giren her ürün eskiye göre daha da önem kazanmış durumda. Evlerde geçirilen zaman arttığı için mobilyada rahatlık ve konfor da ön plana çıkıyor.


Önümüzdeki yılın tasarım trendleri ve fuarda ilk kez göreceğimiz Doğtaş 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’yla ilgili açıklama yapan Doğtaş Tasarım Müdürü Burak Gürmeriç: “Tasarım ve Ar&Ge ekibimizle ciddi araştırma ve çalışmalar sonunda dünya trendlerini, coğrafi ve kültürel özelliklerimizle harmanlayıp Doğtaş müşterilerinin beğenecekleri tasarımları ortaya çıkarıyoruz. 2016 İlkbahar Yaz koleksiyonumuzla sezona çok iddialı hazırlandık. Mobilyalarda zanaatkar dokunuşları daha fazla hissedeceğiz. Ahşap, taş, deri gibi doğal malzemelerin konbini, korozyona uğramış malzemelerin parlak malzemelerle buluştuğunu göreceğiz. Özellikle koltukların yatağa dönüşen fonksiyonları öne çıkarken, ses sistemli şarj üniteleri gibi eklentiler de teknoloji trendiyle birlikte gelecek dönemler için popüler hale gelecek. Oturma gruplarının takım olarak kullanılmasından ziyade, farklı modelde koltuk ve berjerlerin harmanlandığını göreceğiz. Büyük masalar, rahat sandalyeler davetler ve toplantılar için uygun ortam sağlayacak.” dedi.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) liderliğinde 2005 yılından beri düzenlenen “İstanbul Mobilya Fuarı” İSMOB, Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı konumunda. Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, 12 - 17 Ocak 2016 tarihleri arasında toplam 120 bin metrekare sergi alanında İSMOB Fuarı ile binlerce profesyonel ve sektör temsilcisini ağırlayacak.


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı;

Doğtaş, bin metrekarelik dev standıyla İSMOB'da tasarımları, inovasyonu ve teknolojisiyle öne çıkacak. Firma, fuarda 2016 ilkbahar/ yaz koleksiyonunun yanı sıra; yeni teknolojik koltuğunu, lisanslı Batman genç odası Batmobile ile gençlere özel tasarlanan yeni yatağını ilk kez tanıtacak. Firmanın ilkbahar/yaz koleksiyonunda; mobilyalardaki zanaatkar dokunuşları daha fazla görülüyor. Ahşap, taş, deri gibi doğal malzemeler daha çok kullanılıyor. 

Sabah 


Geri Dön