26 / 04 / 2024

TÜYAP İSMOB Fuarına kimler katılacak

TÜYAP İSMOB Fuarına kimler katılacak

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öne çıkacak.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türk şirketlerden Uzbuild İnşaat Fuarı'na çıkarma!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Uzbuild-2019" 20. Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türk şirketlerinden yoğun ilgi geldi.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

TÜYAP İSMOB Fuarına kimler katılacak Haberi

TÜYAP İSMOB Fuarına kimler katılacak

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öncü tasarımları, inovasyonu ve teknolojisiyle öne çıkacak.


Göz alıcı standıyla fuara damgasını vurmaya hazırlanan Doğtaş, fuarda iddialı 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun yanı sıra; yeni teknolojik koltuğu, lisanslı Batman genç odası Batmobile ile gençlere özel tasarlanan yeni yatağını ilk kez tanıtacak.


Doğtaş’ın İstanbul’daki Tasarım ve Ar-Ge Merkezi'nde hayat bulan, Modern, Klasik, Zamansız ve Casual olmak üzere dört farklı yaşam tarzını yansıtan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, farklı stillerin birbiriyle ne kadar uyumlu olduğunu ve dünya trendlerinin her ürün üzerindeki yansımasını ortaya çıkaracak.


2016 Trendleri ve Doğtaş İlkbahar Yaz Koleksiyonu


İnsanlar evlerinde daha fazla zaman geçirmeye, kutlamalarını ve...