19 / 04 / 2024

Tuzla Belediyesi gayrimenkul satışı

Tuzla Belediyesi gayrimenkul satışı

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 7 milyon 128 bşn 147 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Tuzla Belediyesi 67.1 milyon TL'ye konut imarlı 2 arsa satıyor!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tuzla Tepeören'de 11 bin metrekarelik konut imarlı iki arsa satılıyor!

Tuzla Belediyesi, Tepeören'de yer alan toplam yüzölçümü 10 bin 934,37 metrekare olan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Tuzla Tepeören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Tuzla'da 233 metrekarelik konut imarlı arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 233 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Tuzla İçmeler'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı! Tuzla'da 4 adet arsa satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul Tuzla'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

İstanbul Tuzla'da 563 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 3 arsa! Arsa alacaklara fırsat!

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 563 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tuzla Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Tuzla Aydınlı'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tuzla Belediyesi gayrimenkul satışı Haberi

Tuzla Belediyesi gayrimenkul satışı

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 7 milyon 128 bşn 147 TL bedel isteniyor. 

TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İHALE İLANI
1-Belediyemize ait taşınmaz hissesinin satışı; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre, Belediyemiz Encümen Salonunda, 29.01.2019 Salı günü, Saat:14:00'da Kapalı Teklif Usulüne Göre satış ihalesiyle yapılacaktır.