28 / 03 / 2024

tuzla günaydın konakları projesi

tuzla günaydın konakları projesi

Günaydın Konakları ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Konutların hemen teslim edildiği Tuzla Günaydın Konakları'nda 102 adet konuttan, 2 adet 3+1 daire kaldı...

Tuzla Günaydın Konakları örnek daire!

Tuzla Günaydın Konakları örnek daire görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 17 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje Anadolu Yakası'nda Hak Yapı girişimi ile hayata geçirildi...

Hak Yapı Günaydın Konakları Projesi!

Hak Yapı Günaydın Konakları Projesi, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri ile Tuzla'da yükseliyor. Yüzde 25 peşinat ile konut sahibi olunabilen projede 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı!

Teslimlerin hemen yapıldığı Hak Yapı Günaydın Konakları Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden konut alınabiliyor...

Günaydın Konakları iletişim!

Günaydın Konakları iletişim bilgileri ve projenin açık adresini haberimizde bulabilirsiniz. Tuzla Günaydın Konakları'nda dairelerin satış fiyatları eşyalı ya da eşyasız olma durumuna göre değişiyor...

Tuzla Günaydın Konakları iletişim!

Tuzla Günaydın Konakları iletişim bilgileri kapsamında projeye 444 1 620 numaralı telefonlardan ulaşılıyor. Projede yer alan eşyasız olan 3+1 konutların fiyatları 320 bin TL'den başlıyor

Hak Yapı Günaydın Konakları teslim tarihi!

Hak Yapı Günaydın Konakları teslim tarihi ve daha fazla bilgi için haberimizi okumanız yeterli...

Tuzla Günaydın Konakları projesi!

Hak Yapı girişimi ile yükselen Tuzla Günaydın Konakları projesi hakkındaki ayrıntılı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şenol Bıçakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

tuzla günaydın konakları projesi Haberi

tuzla günaydın konakları projesi


Günaydın Konakları projesi Hak Yapı tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla ilçesinde hayata geçirildi. Günaydın Konakları Tuzla projesi 17 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edildi. Günaydın Konakları ödeme planı öncesinde proje detaylarına yer verelim.


102 adet konuttan meydana gelen Tuzla Günaydın Konakları'nda son 2 konut kaldı. Günaydın Konakları Tuzla'da 138 metrekare eşyalı 3+1 daire 370 bin lira, 138 metrekare eşyasız 3+1 daire 330 bin liraya satılıyor.



Günaydın Konakları ödeme planı!


Günaydın Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Günaydın Konakları Tuzla'da kamelyalar, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Hak Yapı Günaydın Konakları satış ofisi ile 444 1 620 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. 4 blok halinde yükselen Günaydın Konakları Tuzla'da konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.



Tuzla...