29 / 03 / 2024

Tuzla Marina ulaşım bilgisi

Tuzla Marina ulaşım bilgisi

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 319 bin 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara ulaşım krokisi!

Marina Ankara Çankaya'da daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Marina Ankara ulaşım krokisi...

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çankaya Oran bölgesinde inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 120 bin 533 metrekare olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Oran Marina Ankara ulaşım!

Oran Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da bulunuyor. Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanan proje toplam 722 adet daireden oluşuyor.

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım!

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım bilgilerine göre proje, Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra, apart otel, ticaret alanı ve marina yer alacak.

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım!

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 300 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Tuzla Marina ulaşım bilgisi Haberi

Tuzla Marina ulaşım bilgisi


Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın vizyon projesi Tuzla Marina, Mart 2015'te hizmete açılacak. Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina'da 2.000 Tuzlalı istihdam edilecek. Türkiye'de AVM, tema park ve otel konseptini aynı çatı altında bulunduran tek marina olan Tuzla Marina, benzersiz özellikleriyle misafirlerini ağırlayacağı güne hazırlanıyor. 

185 bin metrekare yeşil alanı ile yeşil ve mavinin buluştuğu Tuzla Marina içinde 840 yat parkı, 200 kapasiteli balıkçı barınağı, alışveriş, hizmet ve servis alanları, su oyunları eğlence parkı, seyir terasları, kafe ve restoranlar, parklar, çocuk oyun alanları, açık spor sahaları, yürüyüş yolları,...