25 / 04 / 2024

Tuzla Şelale Eğitim Parkı

Tuzla Şelale Eğitim Parkı

Tuzla Belediyesi'nin 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!Meclis Başkan Vekili Ahmet Çabuk’un başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 2014 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından slayt eşliğinde sunuldu.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Levendler Denizcilik Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levendler Denizcilik Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Demet Genç, Şamil Genç, Zeki Genç ve Alpaslan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tuzla Holografik Hayvanat Bahçesi açıldı!

50’den fazla hayvanın hologram teknolojisiyle yer aldığı Türkiye’nin İlk Holografik Hayvanat Bahçesi Nuh’un Gemisi HoloZoo, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açıldı.

Hatay Kırıkhan Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, İnsanı İnşa Derneği, Hayad, Tuzla Belediyesi ve Kırıkhan Belediyesi işbirliğiyle 400 yetimin ve bin 500 öğrencinin barınacağı aş evi ve eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Tuzla, afetlere Güvenli Yapılar Merkezi'nde hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği işbirliğinde dair protokol imza altına alındı.

Tuzla'ya Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi geliyor!

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için de eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile İMSAD işbirliğinde Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi Kurulmasına dair protokol imza altına alındı.

Tuzla'da Güvenli Yapılar Merkezi kurulacak!

Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için de eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği (İMSAD) işbirliğinde Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi Kurulmasına dair protokol imza altına alındı.

Akfırat'taki araziye "eğitim köyü" kurulacak!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Tuzla Belediyesi tarafından tahsis edilen Akfırat'taki 100 dönümlük araziye, üstün yetenekli çocuklara eğitim verilecek, bilgi ve becerilerini geliştirecek bir "eğitim köyü" kuracak.

Askeri tesisler içindeki anaokulları Milli Eğitim'e devrediliyor!

İlk devirler gelecek hafta İstanbul Tersane Komutanlığı, Tuzla Piyade Okulu, Hasdal 23. Motorlu Piyade Komutanlığı, Maltepe İkmal Maliye Okulu içindeki okul öncesi eğitim kurumları için 49 yıllığına yapılacak.

Tuzla Orhanlı Eğitim Tesisi Alanı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi, 8677 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Eğitim Tesisi Alanı imar planı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 10 Mart 2014'te onayladı. İşte o plan...

Milli Eğitim Bakanlığı'nda 5 yıldızlı okul devri başlıyor!

Kamu-Özel Ortaklığı ile yapılacak “Eğitim Kampüsleri”nin detayları belli oldu. Kampüslerde alışveriş ve kültür merkezleri ile kreş gibi sosyal tesisler yer alacak. Botanik parkı, suni şelale gibi “yeşil okul” konsepti de bulunacak

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Tuzla Şelale Eğitim Parkı Haberi

Tuzla Şelale Eğitim Parkı


Tuzla Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısının 3. birleşiminde görüşüldü. Meclis Başkan Vekili Ahmet Çabuk’un başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 2014 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından slayt eşliğinde sunuldu. Tuzla Belediyesi’nin stratejik amaçları doğrultusunda gerçekleştirilen hizmetleri anlatan Başkan Yazıcı, “Jeopolitik konumu gereği İstanbul’un en ucunda olmasına rağmen hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmeden Tuzla’da yaşayan herkese dolu dolu bir hizmet zinciri oluşturduk. Tuzla’da sosyal belediyecilik anlayışını yerleştirmeyi ve bu anlayışla yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturma düşüncesini ortaya koyduk. Yüksek hayat kalitesiyle lider bir belediye olma yolunda ilerliyoruz. Kurumsal, sosyal, kentsel gelişim çalışmaları olmak üzere 3 ana stratejik amaç belirledik ve hizmetlerimizi bu üç ana amaç çerçevesinde yerine getirdik.” dedi.  


Bütçenin Yarısı Yatırıma 

Bütçenin yüzde...