19 / 04 / 2024

Tyler Perry atlantadaki evi satıyor

Tyler Perry atlantadaki evi satıyor

ABD'de popüler yüzlerden olan senarist, oyuncu ve yapımcı Tyler Perry, Atlanta'daki evini satılığa çıkardı. Tyler Perry malikanesi için 25 milyon dolar değer biçti.

Joe Perry malikanesini satışa çıkardı!

Aerosmith grubunun gitaristi Joe Perry, Massachusetts’teki malikanesini 4.5 milyon dolara satışa çıkardı.

Matthew Perry Kaliforniya'daki evini 21.6 milyon dolara sattı!

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry Kaliforniya'da bulunan dairesini 21.6 milyon dolara sattı.

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!

Prens Harry ile Meghan Los Angeles'ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşıyor. 8 tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunan saray yavrusunun Hollywood'un en zengin ve ünlü oyuncu ve yapımcılarından Tyler Perry'ye ait olduğu öğrenildi.

ABD Enerji Bakanı Perry piyasanın saldırıya olumlu yanıt vereceğini düşünüyor!

ABD Enerji Bakanı Rick Perry, Suudi Arabistan'da devlet petrol şirketi Aramco'ya ait petrol tesislerine yönelik saldırıların ardından petrol fiyatlarındaki rekor artışa ilişkin açıklama yaptı. Perry, piyasanın saldırıya 'olumlu yanıt vereceğini' düşündüğünü belirtti.

Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satıyor!

Evlilik hazırlığı yapan Orlando Bloom ve Katy Perry evlerini satışa çıkardı. Ünlü aktör Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Katy Perry'nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Amerikalı ünlü pop müzik yıldızı Katy Perry Kaliforniya’daki evini 9,5 milyon dolara satıyor. Her ayrıntının düşünüldüğü evin fiyatı dudak uçuklatıyor...

Bilstore’lar Fred Perry’ye dönüştü!

Bilsar A.Ş., Türkiye'deki mağazalarını 'ülkenin içinde bulunduğu konjonktüre daha uygun olacak şekilde' Fred Perry mağazalarına dönüştürdüklerini bildirdiler. 

İşte Katy Perry'nin California'daki evi!

Ünlü Şarkıcı Katy Perry eski eşinden ayrıldıktan sonra yeni bir ev kiraladı. Kirası aylık 8 bin 500 dolar olan evde 3 yatak odası bulunuyor. Katy bu evi kiralarken lüksten uzak ve mütevazi olmasına dikkat etmiş.

Tyler Perry Atlanta'daki evini 25 milyon dolara satışa çıkardı!

ABD'de popüler yüzlerden olan senarist, oyuncu ve yapımcı Tyler Perry, Atlanta'daki evini satılığa çıkardı. Tyler Perry malikanesi için 25 milyon dolar değer biçti.

Ev satın almadan önce yapmanız gereken 3 şey!

Ev satın almayı planlıyorsanız, kendinize sormanız gereken bazı sorular var. Finansal planlama uzmanı Michelle Perry Higgins, The Wall Street Journal için kritik karar öncesi düşünmeniz gereken noktaları yazdı...

Matthew Perry lüks villasını 12.5 milyon dolara satışa çıkardı!

Matthew Perry, dört yatak odasına ve altı banyoya sahip evini 12.5 milyon dolara satıyor. 70 milyon dolarlık bir servete sahip olan Perry'nin dillere destan evinin yeni sahibinin kim olacağı merak konusu...

Heidi Klum Katy Perry'nin evine talip oldu!

Dört çocuk annesi olan Heidi Klum, sevgilisiyle daha rahat zaman geçirmek için Los Angeles'ta ikinci bir ev arayışına girdi, Heidi Klum Katy Perry'nin evine talip oldu...

Tyler Perry atlantadaki evi satıyor Haberi

Tyler Perry atlantadaki evi satıyor


ABD'de popüler yüzlerden olan senarist, oyuncu ve yapımcı Tyler Perry, Atlanta'daki evini satılığa çıkardı. Sadece 25 milyon dolar! Ev, Doğanın tam ortasında bulunuyor ve bahçesinden kocaman bir nehir akıyor.  Atlanta'daki bu süper malikaneyi 25 milyon dolara satışa çıkaran Perry'nin elinde tamamı Atlanta kentinde olmak üzere 62 milyon dolar değerinde mülk bulunuyor.


İşte, görselleri!