25 / 04 / 2024

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...



Orlando Bloom ile birlikteliğinden Ağustos'ta ilk bebeği Daisy Dove’u dünyaya getiren şarkıcı Katy Perry, evini satmaya karar verdi. 

35 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, Beverly Hills’teki 400 metrekarelik evini 7,95 milyon dolara satışa çıkarıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; Perry, evi 2018’de, şimdi belirlediği satış fiyatından yarım milyon dolar daha ucuza satın almıştı. 

Daily Mail’e göre ev, ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi’nin kapılı yerleşim bölgesinde konumlandığından, evin mahremiyeti, potansiyel ev alıcıları için dikkat çekici özelliklerden olacak. 

Katy Perry Hidden Vadisi ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Evin ana katında banyolu iki yatak odasının yanı sıra barla tamamlanan ayrı aile odaları bulunuyor. 

Doğal ışık alan bir şef mutfağına yer verilen evin şömineli oturma odaları bulunuyor. Evde çalışma odası ve spor salonu da mevcut.

Evin iç özellikleri kusursuz görünürken potansiyel ev alıcıları için dış mekanın daha dikkat çekici oalbileceği öngörülüyor. 

Teras alanları, havuzu ve özenli bir peyzaja sahip bahçesiyle evin dış görünüşü de ilgi çekiyor. 

Katy Perry Hidden Vadisi ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Pek çok gayrimenkul sahibi olan Katy Perry, geçen sene Şubat ayında da Hollywood Hills’teki evini 12,7 milyon dolar bedelli restoran sahibi Michael Chow’a satmıştı.

Geçen yıldan beri nişanlı olan çift, bu yıl Japonya'da evlenecekti, fakat Kovid-19 salgını sebebiyle düğünlerini iptal etti.

Pierce Brosnan Malibu'daki evini 780 milyon TL'ye satıyor!


Geri Dön