16 / 04 / 2024

uber

uber

Uber, Yandex Taxi'deki pay satışını hızlandırma kararı alarak, ortaklığı sonlandıracaklarını açıkladı...

Uber tamamen ücretsiz oldu! Deprem yardım malzemeleri Uber araçlarıyla ücretsiz taşınıyor!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde on binlerce binanın yıkıldığı depremin ardından çok sayıda özel şirket yardım çalışmaları yürütüyor. İstanbul'da hizmet veren Uber, belirlenen tarih ve saatlerde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini ücretsiz taşıyacağını duyurdu. İşte Uber'in ücretsiz

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar...

Uber, Rus Teknoloji Şirketi Yandex ile Ortaklığını Bitiriyor!

Uber, Yandex Taxi'deki pay satışını hızlandırma kararı alarak, ortaklığı sonlandıracaklarını açıkladı...

Uber, Yeni Havalimanı'nı gözüne kestirdi!

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Türkiye'de Uber uygulamasının 4 milyona yakın kullanıcı tarafından indirildiğini vurguladı ve "Uber´'i İstanbul Yeni Havalimanı yolcularıyla da buluşturmayı arzu ediyoruz" dedi. 

uber Haberi

uber

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bir açıklama da Uber’den geldi. Uber, Rus teknoloji şirketi Yandex ile taxi servisi ortaklığından doğan Yandex Taxi'deki payının satılmasına hız vereceğini duyurdu. Yandex Taxi'de yüzde 29 payı bulunan Uber’in, Yandex Taxi Yönetim Kurulu'nda yer alan tüm yöneticilerinin de görevlerinden istifa edeceği açıklandı.

2021 sonunda 800 milyon dolar piyasa değeri biçilen Yandex Taxi'deki payının satışı ve dolayısıyla Yandex Taxi Yönetim Kurulu'nda yer alan 3 Uber yöneticisinin de görevlerinden ayrılacağı duyuruldu.

Habertür’te yer alan habere göre; Yandex Taxi'ye 2017 yılında yatırım yapan Uber, geçmiş dönemlerde paylarının bir kısmını elinden çıkartmıştı. Ancak kalan yüzde 29'luk payın satışı için düğmeye basan Uber’in satışı hızlandıracak farklı alternatifleri de değerlendirdiği bildirildi.

Uber, Yeni Havalimanı'nı gözüne...