25 / 04 / 2024

uçhisar belediyesi ihale ilanları

uçhisar belediyesi ihale ilanları

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

O ilde 4 bin 193 metrekarelik akaryakıt istasyonu imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 30 bin TL'ye arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Satışa sunduğu arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin TL'ye arsa satacak. İşte arsa almak isteyenlerin merakla beklediği o ihale ilanı...

Milli Emlak o şehirde KDV'den muaf arsa fırsatı! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de konut imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsa Şanlıurfa'da yer alıyor. 

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Belediye'den büyük fırsat! Başkentte 20 dükkan satışa çıktı! Hemen bakın...

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi Başkanlığı tarfından Boğaziçi Mahallesinde yer alan 20 adet taşınmaz satışa sunuldu. 

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

uçhisar belediyesi ihale ilanları Haberi

uçhisar belediyesi ihale ilanları


Uçhisar Belediye Başkanlığından:


1 - İHALE KONUSU OLAN İŞİN NİTELİĞİ, YERİ VE MİKTARI: Mülkiyeti Belediyemize ait Nevşehir İli, Merkez, Uçhisar Kasabası, Aşağı Mahalle mevkiinde kain ve tapunun 2 - 8 pafta 792-793 parsel ve 8 pafta 8612 parselde kayıtlı üç taşınmaz üzerinde kurulu 1 adet Otel (Uçhisar Kaya Oteli) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a Maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü İle 9 (Dokuz) yıl süreyle Kiraya verilecektir.

2 - ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI: İhale Şartnamesi ve ekleri Uçhisar Belediye Başkanlığı Hizmet Binası aşağı Mahalle değirmen sokak No: 1 UÇHİSAR/NEVŞEHİR adresinde görülebilir ve 100 TL (Yüz Türk Lirası) ücret karşılığı satın alınabilir.

3 - İHALENİN NEREDE, HANGİ TARİH VE SAATTE VE HANGİ USULLE YAPILACAĞI:

İhalenin yapılacağı yer Uçhisar Belediye Başkanlığı...