20 / 04 / 2024

UCZ market kimin

UCZ market kimin

1 Milyon TL 'lik sermaye ile kurulan UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi kimin? UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi ne zaman kuruldu? UCZ'nin sahibi kim? İşte yanıtı...

Hangi market kimin? Kim yönetiyor?

Türkiye genelinde zincir marketlerle ilgili yürütülen "fahiş fiyat" tartışması gündemde büyük yankı uyandırdı. Siyasi liderler bu tür marketleri ürünlerine çok sık zam yapmakla eleştirirken şirketler ise yüksek enflasyon oranlarınını işaret ediyor. Peki, zincir marketlerle ilgili neler biliniyor?

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

İşte Migros'un peşinden koştuğu market!

Migros, Makro Market Zinciri ile masaya oturmuş. Görüşmelerin devam ettiği Makto Market bakalım kimin olacak...

Afa Deluxe Bostanlı kimin?

İzmir Karşıyaka Bostanlı'da hayata geçirilen Afa Deluxe projesi 2018'in Eylül ayında teslim edilecek. Peki Afa Deluxe Bostanlı kimin?

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Neşe Söğüt tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Savaş Gündüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Serenity Pendik kimin?

29 Nisan 2017 Cumartesi günü basına tanıtılacak olan Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Serenity Pendik kimin?

UCZ market kimin Haberi

UCZ market kimin

UCZ'nin sahibi kim?

UCZ MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, 10 Nisan 2012 tarihinde kuruldu. UCZ market Ciner grubuna ait bir marketler zinciridir.


UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi, 1 Milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.


UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. Kurucuları..

Mehmet Fatih Saraç – Yönetim Kurulu Başkanı

Nedim Şener – Başkan Yardımcısı (CİNER Grubu yöneticisi)

Doğan Pence – Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)

Orhan Yüksel – Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)


UCZ market firma bilgileri..

Ucz Marketler zinciri

Küçükbakkalköy Mahallesi. Vedat Günyol Cad. Demir Sokak

No 1/A Kat 8 Ataşehir – İstanbul

Tel : 0216-315-50-64

E-mail: [email protected]



Mehmet Fatih Saraç...