19 / 04 / 2024

Uğur Okulları yeni okul

Uğur Okulları yeni okul

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Uğur derin dondurucularda dev kampanya! Bu fırsat kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur'da derin donduruculara büyük indirim yapıldı. Yeni derin dondurucu almak isteyenler bu fırsat kaçmaz! Peki, Uğur derin dondurucular ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Ebru Şallı: Uğur bana yeni ev almadı!

Eski manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberlerini yalanladı...

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Uğur Okulları yeni okul Haberi

Uğur Okulları yeni okul

Uğur Okulları, 50. yaşında; 2017- 2018 eğitim-öğretim yılında; 50 kampüse ulaşmayı hedefliyor. Elli kampüse ulaştıktan sonra 'tematik' üniversite yatırımı da gelmesi yakın zamanda. 


Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, "Beş yıllık stratejik planımızda üniversite kurmak var. Fizibilitesini yapıyoruz. Fikirsel altyapısını tartışıyoruz. Belli bir olgunluğa geldi. 'Uğur Bilim ve Teknoloji Üniversitesi' gibi belli bir alanda uzmanlaşmış, tematik bir üniversite olacak. Ayrıca Amerika'da Uğur Hazırlık Liseleri'ni açmak istiyoruz. Tüm yatırım planlarımızı bu yönde yapıyoruz" ifadeleri ile açıklamalarda bulundu. 


Bugün 104 okul ve 13 kampüsle okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim verdiklerini anlatan Kulaberoğlu, "2017-2018 eğitim öğretim döneminde Türkiye'nin dokuz farklı ilinde 25 yeni okul yatırımı yapacağız. Okul bazında ortalama 30 milyon liradan toplam 600 milyon lira yeni yatırım öngörüyoruz. Bu yatırım planına...