20 / 04 / 2024

Uğurcan Gayrimenkul iletişim

Uğurcan Gayrimenkul iletişim

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Erşik tarafından kuruldu. 

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Erşik tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

FU Gayrimenkul iletişim hizmetleri için Brandworks ile anlaştı!

Brandworks İletişim Danışmanlığı, portföyüne FU Gayrimenkul’u ekledi. Brandworks, Fu Gayrimenkul'un Kurumsal İletişim, Proje Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Medya İlişkileri alanlarındaki hizmetlerini karşılayacak.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Nidapark Başakşehir iletişim!

Nidapark Başakşehir iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 511 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. B ve C bloğu satışa sunulan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 233 bin 200 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

Uğurcan Gayrimenkul iletişim Haberi

Uğurcan Gayrimenkul iletişim

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Erşik tarafından kuruldu. 


Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: BAŞAK Mah.Ertuğrul Gazi Cad. Başak Center Sit.No.23/22 Başakşehir