25 / 04 / 2024

Uğurtem İnşaat Nakliyat Temizlik ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Uğurtem İnşaat Nakliyat Temizlik ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Uğurtem İnşaat Nakliyat Temizlik ve Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Çivi Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 250 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç Toptancılar Çarşısı'nda kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Muçu tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktürk tarafından kuruldu.

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yeter tarafından kuruldu. 

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Niwton İnşaat Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niwton İnşaat Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özçeri tarafından kuruldu. 

Hamzacan İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamzacan İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Koçak tarafından kuruldu. 

Uğurtem İnşaat Nakliyat Temizlik ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Uğurtem İnşaat Nakliyat Temizlik ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Uğurtem İnşaat Nakliyat Temizlik ve Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Çivi Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 250 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç Toptancılar Çarşısı'nda kuruldu. 


Uğurtem İnşaat Nakliyat Temizlik ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...