29 / 03 / 2024

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.




Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 3/1- Geri Dönüşüm İmha Alanında; a. Şirket konusu ile ilgili her türlü madeni, plastik, ağaç ve endüstriyel ve sınai ürünlerin ambalaj ve geri dönüşüm atık maddelerini toplamak, almak, satmak, b. Geri dönüşüm ambalaj ve atık maddeleri faydalı hale getirmek veya imha etmek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek. c. Geri dönüşüm ambalaj ve atık maddeleri ile ilgili olarak resmi veya özel kurum ve kuruluşların açmış oldukları ihalelere iştirak etmek. Gerekli gördüğü hallerde almış olduğu ihaleleri başkalarına devretmek. d. Tasnif edilmiş metal atıklar, hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması. 3/2- Hafriyat Alanında; a. Şirket konusu ile ilgili olarak, yer altı ve yerüstü maden ve tabi kaynakların kazı işlemleri ve nakliyesini yapmak. b. İnşaat altyapı ve kazı işlemleri yapmak. Yaptırmak, işbu işlemler ile ilgili ekipler kurmak. Her türlü araç ve gereçleri iktisap etmek. Kiralamak veya kiraya vermek. c. Konusu ile ilgili iş makineleri ve araçlar iktisap etmek, kiralamak veya kiraya vermek. d. Hafriyat ve alt yapı kazı işlemleri ile ilgili olarak resmi veya özel kurum ve kuruluşların açmış oldukları ihalelere iştirak etmek. Gerekli gördüğü hallerde almış olduğu ihaleleri başkalarına devretmek. e. Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işler) (madencilik için yapılanlar hariç) 3/3- Nakliyat Alanında; a. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. b. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. c. Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. d. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. e. Konusu ile ilgili resmi ve özel kurumların açmış olduğu ihalelere iştirak etmek, almış olduğu ihaleleri gerekli gördüğü hallerde başkalarına devretmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 3/4- İnşaat Alanında; a. İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)


Geri Dön