20 / 04 / 2024

ukra konut projeler

ukra konut projeler

Ukra İnşaat tarafından yapılan 4 konut projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018!

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son başvuru tarihi 7 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası bugün itibariyle başladı. Peki Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut projelerindeki ticari alanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada "Şimdi al 2018'de öde" avantajı sunuluyor. Peki Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut 240 ay vade kampanyasına katılan projeler!

2-2.5 milyar lira ciro hedeflenen Emlak Konut "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası dün başladı. Emlak Konut 240 ay vade kampanyasına katılan projeler haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyalı projeler!

"Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" sloganıyla yola çıkan Emlak Konut GYO, ikinci seferberlik kampanyasını bugün başlattı. İşte, Emlak Konut 20 yıl vade kampanyalı projeler...

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasındaki projeler!

Toplam 30 projede 15 bin bağımsız bölümde geçerli olan Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası yarın başlıyor. İşte Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasındaki projeler...

Mega projeler Avrupa Yakası'ndaki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul'da hayata geçirilen mega projeler, konut sektörünü de etkiledi.. .Dev projeler, bazı bölgelerde emlak fiyatlarını arttırdı.. Bu bölgelerde evi olanların gayrimenkulleri ise 5 kat değerlendi..

Mega projeler İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Mega projeler, İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu. 2013 yılında ilan edilen ve hayata geçmeye başlayan mega projeler ve kentsel dönüşümün etkisiyle İstanbul’daki gayrimenkulerin toplam değeri 600 milyar lira artarak 1.5 trilyon liraya ulaştı.

Emlak Konut kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut GYO'nun 2 dev kampanyası bugün başladı. 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak olan Emlak Konut kampanyasında hangi projeler var?

Duvarmatik ses yalıtım lehvalarıyla yalıtım değerlerine hızlı ulaşım!

Duvarmatik ses yalıtım lehvaları ile istediğiniz ses yalıtım değerlerine çok hızlı ulaşabilirsiniz. Oteler, okullar, konut projeler, eğlence mekanları gibi birçok yerde kullanılır.

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

35.Sokak En İyi Az Katlı Konut Projesi ödülü aldı!

Sign of the City'de Aksan Yapı imzalı 35. Sokak projesi devam eden projeler arasında En İyi Az Katlı Konut Projesi Ödülü'ne değer görüldü. Ödülü, Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Simşek aldı...

ukra konut projeler Haberi

ukra konut projeler

Ukra İnşaat konut projelerinin havadan videosu için...