19 / 04 / 2024

ukrayna istanbul pegasus uçağı sabiha gökçene indirildimi

ukrayna istanbul pegasus uçağı sabiha gökçene indirildimi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ukrayna - İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait, 110 yolcusu bulunan uçağın bomba tehdidi nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirildiğini bildirdi...

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi bugün Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Demir İnşaat İstanbul, İzmir, Yalova ve Ukrayna'da proje inşa edecek!

2015'i yatırım yılı ilan eden Demir İnşaat, bu çerçevede, İzmir, Yalova, İstanbul Yakuplu ve Ukrayna'da geliştirmeyi planladığı projelerinin yatırımlarına başladı.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Ant Yapı, Ukrayna projesini iptal etti, İstanbul'a yöneldi!

Ağırlıklı olarak yurtdışında inşaat projeleri geliştiren Ant Yapı, Ukrayna’daki karmaşa nedeniyle bir projesini iptal etti. İstanbul’da 500 milyon dolar değerinde 3 proje hayata geçirecek şirket, 1001 ev ve ofise imza atacak.

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

ukrayna istanbul pegasus uçağı sabiha gökçene indirildimi Haberi

ukrayna istanbul pegasus uçağı sabiha gökçene indirildimi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kharkov (Ukrayna)-Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçağın, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirildiğini bildirdi. 


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Kharkov (Ukrayna)-Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçak, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na indirilmiştir. Park pozisyonuna alınan uçakta güvenlik ekipleri incelemelerini sürdürmektedir. Sabiha Gökçen Mülki İdare Amiri Başkanlığında bir ekip de konuyu tüm detaylarıyla araştırmaktadır" denildi.


Pegasus Havayolları'na ait Kharkov-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının pilotu, inişe geçtiği sırada kuleye kaçırılma sinyali...