28 / 03 / 2024

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz

Bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile son yıllarda doğaseverlerin dikkatini çeken Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak nitelendirilen Geyik Kanyonu'nu turizme kazandırılıyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Ali Kurt'tan KİPTAŞ projelerine ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, 2021 yılı sona ermeden 2 projenin daha temelinin atılacağına dikkat çekerek başlanan bağımsız birim rakamının 2,5 sene içerisinde toplam 4 bin 100'e ulaşacağını belirtti. 

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

2020'de kira sertifikası ihracı 59,7 milyar TL'ye ulaştı! 

SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu sermaye piyasalarındaki 2020 gelişmelerine ilişkin yaptığı açıklamada 2020 yılında kira sertifikası ihracının 59,7 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. 

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 12,99 sınırına ulaştı!

Özderici GYO sermayesindeki Ali Uğur Özderici'nin payları 2 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 12,99 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları 13,24 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO sermayesindeki payları 1 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 13,24 sınırına ulaştı.

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz Haberi

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz

MUĞLA'NIN Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyü sınırlarında yer alan 20 kilometre uzunluğundaki Geyik Kanyonu'nun bölge turizmine kazandırılması için çalışma yürütülüyor. Geyik Kanyonu, son yıllarda doğa sporcuları ve fotoğrafçılar tarafından ilgi görüyor. İsmini, geyiklerin geçiş güzergahı olmasından alan Geyik Kanyonu, bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak anılıyor. 


Destek almaya hak kazandı 

Kanyonu daha geniş kitlelere tanıtmak, daha fazla sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturmak amacıyla Ula Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Doğal Cennet Geyik Kanyonu Projesi", 2013 yılı Turizm Altyapısı Mali Destek Programı Kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansına (GEKA) sunuldu. Proje başarılı projeler arasında değerlendirilerek maddi destek almaya hak kazandı. 



Hedef büyük tutuluyor 

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, gazetecilere, Geyik Kanyonu'nun turizme kazandırılması...